הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.
במפורש אמרו (פדידה בזמן אוויר כמדומני) שזה יהיה "טעימה" מהדיסק. רק כל אחד והמושגים שלו בטעימות...

עם טעימות כאלה הייתי משמין עוד לפני החתונה...
זה לא טעימה.. זה ארוחה עם 4 מנות...
רק שהמנה האחרונה תהיה מתוקה, מלאה בשוקולד,,, ופירות יער.

מדי פעם אני מצליח לפתיח של הקול הבא ואחרי כמה שניות מתנתק עוד לפני שנותן לי להצביע, זה מכוון??

אין אפשרות להצביע באתר או משהו?
רק טלפונים?

עזבו בטוח שעמיחי סובר לוקח את הגמר בגדול!!!!!
@החושב אין עליך!!!!!!!!!!!!
עכשיו אני כבר לא בטוח:( אי אפשר לדעת בבירור אחרי הביצועים האחרונים. נכון שככה אלי קליין אמר וכו אבל גם עדי רן אמר שאחרי בוסקילה המשחק התחיל.
מקווה מאוד בשביל עמיחי.

רק עכשיו הצלחתי להצביע
ואגב דיברו על בריחות בטונים שהיו לכמה מתמודדים
אז אם שמתם לב גם לאוהד בהתחלה היה בריחות מהטונים
זה דבר שקורה גם לזמרים רגילים
ואולי באמת יש בעיה במוניטור...

עכשיו אני כבר לא בטוח:( אי אפשר לדעת בבירור אחרי הביצועים האחרונים. נכון שככה אלי קליין אמר וכו אבל גם עדי רן אמר שאחרי בוסקילה המשחק התחיל.
מקווה מאוד בשביל עמיחי.

לי דווקא יש תחושה שהוא לוקח
חייבבבב

עם טעימות כאלה הייתי משמין עוד לפני החתונה...
זה לא טעימה.. זה ארוחה עם 4 מנות...
רק שהמנה האחרונה תהיה מתוקה, מלאה בשוקולד,,, ופירות יער.
זה מה שאמרתי. כל אחד והטעימות שלו...

מזל טוב לעמיחי המנצח והמפתיע בגדוללללללללללללללל
כולנו מרוגשים איתך
אני כותב את זה עכשיו למרות שעוד לא כוכרז על הזכייה אבל זה כ"כ בטוחחחחחחח
יש זמן מוגבל לעריכת הודעות בפורום ( אם תטעה) אבל נראה לי שלקחת את ההימור הנכון....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה