הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.
היה מרגש.. לי היה צמרמורת אז מה להם? .. :)
שלושתם לפי דעתי היו מעולים כל אחד בפני עצמו

אבל המנצח לימד אותי תובנה עמוקה לחיים
"יגעת ומצאת תאמין" כי בסוף זה יגיע!
ברכות לזוכה, באמת מגיע לו!

עמיחי מזל טוב!!!!!!!!!!!
לא מוותרים בדיסק החדש על לפחות שיר אחד של הבן דוד יאיר..............

ישראל

וגם בגוגל דרייב אם אפשר.
לא זכיתי לראות את זה בלייב :(

עמיחי סובר הענק מגיע לו.
שבר שיא של הופעות בקול הבא
הוא באמת יכול להוציא דיסק לייב עם כל הביצועים,(כמו שטוקר הציע לו כמה פעמים בתוכנית)
נשמח אם מישהו יספור ויפרט את מספר ההופעות שלו
עם כל שמות השירים שהוא ביצע בתוכנית. זה יהיה חזק.

@החושב
היית מושלם!!!
נהנינו מכל רגע, בחרת שירים מצוינים!!!!!!
כששמענו אותך שר בתוכנית הקודמת ובשיר הראשון ששרת "ברוגז רחם תזכור" של מ.ב.ד. התרגשנו מאוד וחשבנו שתקח את זה ובגדול ובצדק, אבל כנראה שהקב''ה רצה שתחכה עד עכשיו. ב''ה קיבלת את זה בצדק ואנו שמחים עבורך ועבור עם ישראל, שתמשיך לשמח את עם ישראל עוד רבות בשנים!!

היא התכוונה שאני המרגיזה אולי יש בזה לא התכוונתי....
אני אוהבת את זה שפתאום יורד לי כל הלייקים
..
הרעיון של האשכול הוא שיחות ועדכונים על התוכנית הקול הבא וכל עוד נשמרת הרמה בין האנשים לא נראה לי שתזכו לתענוג בריחת הלייקים הקדושים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה