אדם לעמל יולד
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
- #3,481
@ ומתחילים לכתוב את השם של הניק (בלי רווח בין השטרודל לניק) ותקפוץ חלונית קטנה ואז לבחור את שם הניק.ניסיתי להעתיק שם של ניק, לדוגמא פה, בשעות הפנאי אבל זה יצא כפי שאתם רואים, איך מעתיקים שם של ניק?
@ ומתחילים לכתוב את השם של הניק (בלי רווח בין השטרודל לניק) ותקפוץ חלונית קטנה ואז לבחור את שם הניק.ניסיתי להעתיק שם של ניק, לדוגמא פה, בשעות הפנאי אבל זה יצא כפי שאתם רואים, איך מעתיקים שם של ניק?
תעשה שטרודל ותכתוב את השם צמוד בלי שום תוספותניסיתי להעתיק שם של ניק, לדוגמא פה, בשעות הפנאי אבל זה יצא כפי שאתם רואים, איך מעתיקים שם של ניק?
כן, זה הזויי...רגע. יש לו לעבור על 50 עמודים. לא כולל הודעות פרטיות...
זה המליונים שמנחם מדבר עליהם...כן, זה הזויי...
נראה לי בדיוק 50 , היום הזה נראה לי התחיל ב132 ועכשיו 182 ועוד היד נטויה...
זה רק מראה את התעניינות האנשים בתוכנית...
ליתר דיוק בעמיחי סובר.כן, זה הזויי...
נראה לי בדיוק 50 , היום הזה נראה לי התחיל ב132 ועכשיו 182 ועוד היד נטויה...
זה רק מראה את התעניינות האנשים בתוכנית...
https://www.youtube.com/watch?v=r9mg5Oz4xN4יש למישהו קישור לצפייה?
או מישהו שיכול להעלות את הוידאו לג'מבו/דרייב/ כל דבר אחר?
לקחתי חלק במילוי החיסרון...50 לייקים ירדו לטמיון...
המקום ימלא חסרוני![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים