הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.
יש מצב שאתה צודק אבל יש מצב שלא... בדקת את מה שאתה טוען?
(מהעונה הראשונה)

למישהו יש את העונה הקודמת ובא לו לעלות?

יש מצב שאתה צודק אבל יש מצב שלא... בדקת את מה שאתה טוען?
(מהעונה הראשונה)
אתה מתכוין אלי.? ברור שהם העבירו הרבה יותר בפרקים האחרונים.
תנסה להזכר את מי הם הורידו? אולי את החסיד ואת האחים. מתוך איזה 8 -9 אתה זוכר עוד?

מה? אלו כל המתמודדים של העונה הראשונה?
יש שם אולי זמר אחד ברמה נחמדת.
אין לי מושג איך הם יוציאו מזה עונה שלמה.

משה חדד קליין
גם לא הדהים בהתחלה לא את השופטים ולא את הקהל
לקח זמן
ולכאורה בסוף הוא באמת לקח את זה
מופיע ערב ערב על במות מכובדות
ויש לו פונטציאל עוד יותר
תמיד זה רק התחלה של התחלה

זה קישור לג'מבו??????

זה לא נפתח בנטפרי

זה קישור לקליפים... נכנסים ומורידים...

זה לא עובד בנטפרי? אולי אעלה לכאן חלק מהחלקים בקרוב... תשלחו לי הודעה פרטית להזכיר...

זה היה נורא...
מגעיל בטירוף....
אחרי זה הוא מסביר שהכל מקצועי......
מקצועי לא שר לבן אדם בפרצוף ככה!!!! פשוט לא!!!!!
והאמת שלא רק מקצועי לא מתנהג כך, גם בן אדם לא מקצועי לא מתנהג כך, אם הוא רק בן אדם.....
פוי, גועלי, לך תהיה בן אדם אחרי זה זמר ו'שופט' !!!!!!!!!!!!
לא הגזמת עם הלשון הרע?? דברו באופן כללי חבר'ה, למה צריכים להזכיר שמות??

הנה החלק הראשון... של הקול הבא עונה 1,

הקישור ייכנס או היום בערב או מחר...

אגב אני ממליץ למי שכן יוריד מהקישורים ששמתי כאן להתקין מנהל הורדות... ככה זה יורד מיד... (לוקח פחות זמן...)

מנהל הורדות פרוץ - כולל קראק:

קבצים מצורפים

• idm פרוץ כולל קראק.rar
    5.8 MB · צפיות: 343
משה חדד קליין
גם לא הדהים בהתחלה לא את השופטים ולא את הקהל
לקח זמן
ולכאורה בסוף הוא באמת לקח את זה
מופיע ערב ערב על במות מכובדות
ויש לו פונטציאל עוד יותר
תמיד זה רק התחלה של התחלה
אני חולק עליך מכל וכל!!
משה קליין היה הבטחה מהרגע הראשון!! השיר שהוא ביצע 'יברכך' רץ בכל הפרסומות של הקול הבא עד לסיום!! וגם השופטים אמרו שהוא פייבוריט מהיום הראשון!!

אני חולק עליך מכל וכל!!
משה קליין היה הבטחה מהרגע הראשון!! השיר שהוא ביצע 'יברכך' רץ בכל הפרסומות של הקול הבא עד לסיום!! וגם השופטים אמרו שהוא פייבוריט מהיום הראשון!!
ברור כשמש

אוףףףףף שוב חסום בנטפרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה