הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.
איזה מאכזב....

תעלול ששלח את צאבח החוצה למרות שקיבל את מירב הקולות

@פנינה ריימונד
אז אפשר לסמוך על פדידה?

הרב התימני נמצא
זה סתם מורח את הזמן וחסר תועלת

שר טוב

לא יכול להיות!!!!!!!!!!!
היה לי ברור שצבאח עולה.
בטוח יש כאן משהו רקוב!!
רק אני האידיוט שלא קולט את הפוטנציאל האדיר של סבא צאבח?
חסר 'סבות' שיודעים לעשות שמח? זה לא הופך אותם לזמרים!
מה יש לכם?

איזה מאכזב....

תעלול ששלח את צאבח החוצה למרות שקיבל את מירב הקולות

@פנינה ריימונד
אז אפשר לסמוך על פדידה?

https://www.youtube.com/watch?v=H6T_EyefA2Q

מוזר שזה עלה הרבה לפני שנגמר השידור

מאמת את חששותיי. לגמרי.

הכי מצחיק אותי התגובות שלכם בתחילת התוכנית: זה מתחיל! עכשיו התחיל...
זה מזכיר לי את הילדים בערב "חג" העצמאות, לפני הזיקוקים...

והדיווחים השוטפים מהשטח... בכלל.....

מישהו/י כתב/ה שמשדרים היום 2 פרקים רצוף

כן משום מה חילקו תוכנית אחת לשני חלקים ובכל חלק מעלים 2 זמרים לשלב הבא.
בהחלט מוזר

לפי מה שטוקר אומר אמור להיות 16 מתמודדים בשלב רבע הגמר, עכשיו זה 2 ביחד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה