הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.
לטעמי- שיר קשה
יש כלל חשוב לכל החיים ורלוונטי גם כאן...
קשה פירושו משהו שאני לא יכול לעשות ואם מר @החושב חושב שהוא יכול לבצע את זה אז זה לא קשה לו...בכל אופן שיהיה לו בהצלחה

ברור שכל אחד מכיר את כוחותיו ויכולותיו
אבל חבל להעמיד למבחן את היכולות בזמן גורלי.
עדיף בתחרות ללכת על בטוח!

ברור שכל אחד מכיר את כוחותיו ויכולותיו
אבל חבל להעמיד למבחן את היכולות בזמן גורלי.
עדיף בתחרות ללכת על בטוח!
זה נכון,
אבל לדעתי אם היכולות מתאימות -
זה הזמן לקחת דוקא שיר קשה ולהרשים עם התוצאה!

ראו ערך יוסי מרק בעונה 1, ששר את "ממך עד אלי" של חנן בן ארי. שיר קשה מאד...

היום תאמצנו"" באמת שיר מאד יפה!
אני רוצה לציין שחלק גדול מהסיבה שהשיר הזה יפה הוא בגלל הביצוע המדהים של גרטנר ורזאל והשילוב בין שני הקולות המנוגדים שלהם דווקא ולא בטוח שזה מתאים לידידינו עמיחי!! צריך לחשוב על שיר בשביל צבע הקול המיוחד לו ולשלב עם היכולות שלו!

תודה רבה לכולם על ההיענות הרבה.
רציתי רק לומר, שבבחירת שיר לתחרות ישנם הרבה פרמטרים שקשה לפרטם כאן ,
לא רק היופי של השיר קובע. ולכן, גם שיר "יפה" לפעמים לא רצוי לבחור.
בכל מקרה זה תלוי בהרבה סייעתא דשמיא כמובן..

רק לי נראה שהמפיקים ישבו וקראו את מה שכתבו כאן על התכנית?
הם ממש השתפרו!
מה שהדליק אצלי נורה אדומה, זה כשאייל אביב מהקינדרלך עלה, הם פתאום אמרו כזה אנחנו מכירים אותו מהקינדרלך..

קורן לגמרי לא מקצועי
דרך אגב זה שאנשים מעלים מישהו בכוח, זה לא בהכרח עושה לו טובה.
איציק קורן צריך לקחת עשרות עד מאות שעות של שיעורים בפיתוח קול, דיקציה, ועוד, כדי להיות מסוגל לעמוד על במה ולשיר.
ירוחם גולד לעומתו הרבה יותר בשל מבחינה מוזיקלית.
לא חושב ששניהם מקצועיים מספיק, אבל אם אני חושב מה יקרה עם הזמר בבוקר שאחרי, אז אני ממש מרחם על אנשים שנבחרים נטו לפי פוטנציאל.
קורן בוסרי אך עוצמתי בטירוףףףלזה בדיוק נועדה התוכנית הרי לא מדובר בזמרים מקצועיים הוא בכלל שף ויש לו יכולות אי אפשר להתכחש...

קורן בוסרי אך עוצמתי בטירוףףףלזה בדיוק נועדה התוכנית הרי לא מדובר בזמרים מקצועיים הוא בכלל שף ויש לו יכולות אי אפשר להתכחש...
איך זה מוסיף או סותר את מה שכתבתי?

כן אני ממש נהנתי מימנו!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה