- הוסף לסימניות
- #1,461
מאיפה אני יכול להוריד את זה?יש לך את זה פתוח?
אם כן תעלה לנו קישור לג'מבו מייל בלי האות האחרונה.
מאיפה אני יכול להוריד את זה?יש לך את זה פתוח?
אם כן תעלה לנו קישור לג'מבו מייל בלי האות האחרונה.
יוטיוב חסום לי כמובן,יש לכם רעיון נוסף מאיפה אפשר להוריד?בגוגל:
הקול הבא עונה 2 פרק 14
מהאתר קול חייוטיוב חסום לי כמובן,יש לכם רעיון נוסף מאיפה אפשר להוריד?
את מה? קול חי? מה פתאם!אגב, אין אפשרות לבקש בנטפרי שיפתחו את זה קבוע?
ח"ו לא עלינו אפשר להיתקל ב....חדשותאת מה? קול חי? מה פתאם!
http://www.93fm.co.il/radio/tag/הקול-הבא/טוב,חיפשתי ולא מצאתי.
אם יש לכם קישור ספציפי,תביאו אותו כאן ובעז''ה אעלה.
אבל הקטע שהאתר עצמו כן נפתח, רק הוידיאו לא.ח"ו לא עלינו אפשר להיתקל ב....חדשות
הקישורים לא רלוונטיים - זה שידור וידאו חי ולא הקול הבא
הקישור הראשון שולח אותי לפרק 13
זה סוג של פשרה כזו שכך הם יוכלו לפתוח סרטונים עפ בדיקה, יש את זה עם הרבה אתרים.אבל הקטע שהאתר עצמו כן נפתח, רק הוידיאו לא.
הטמעה של יוטיוב,א''א להוריד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים