הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
דווקא לא

יפה לפעם אחת

לא יותר

• הוסף לסימניות
אפשר לחשוב שמדברים פה על האשם בטעות במתכון של רמדיה...
כולה תכנית טלוויזיה חרדית

• הוסף לסימניות
אפשר לחשוב שמדברים פה על האשם בטעות במתכון של רמדיה...
כולה תכנית טלוויזיה חרדית
נכון
אבל בכ"א רק אני שמה לב שמשמיצים כאן אנשים מתוך עמ"י?
כואב לי מאוד
ומצטערת שקראתי
סתם. סתם קראתי לשון הרע!! אני לא מאמינה לכלום וגם לא חוששת
אבל חבל על כל מי שעתיד עוד לקרוא

יה"ר שנזכה תמיד לשמור על הלשון (והמקלדת..)

• הוסף לסימניות
אני שונא את הצמד הזה
הם מורידים את המוזיקה לשאול
ומשתמשים בקידום יחצנ"י של טוקר ושות' כדי שיצרכו אותם
מישהו יכול להראות לי היום אחד ששומע את הדיסק צעקה, שהם המעבדים שלו??

סליחה, אולי אתה השופט???
אתה לא אוהב, אחרים כן.
ומצטער לבשר לך - אנשים רבים שמעו וממשכים לשמוע את הדיסק הנפלא 'צעקה', על עיבודיו הנפלאים.
וסתם שתדע, את השיר המרגש 'יעלה', שהוא אחד השירים היפים בדיסק אם לא היפה שבהם, הלחין לא אחר מאשר אלי קליין [שמו גם את השיר המרגש 'זכור ברית' מאלבומו של מוטי שטיינמץ].
ואני חושב שמיותר לומר, שאם מב"ד האגדי, שאין חולק (אולי יש...) על הבנתו במוסיקה - לקח אותם להפיק את אלבומו האחרון - זה אומר קצת יותר מהרבה...
לסיכום, אפשר ומותר לבקר, אך לא כל כאב בטן יש להקליד ולמהר לפרסם...
בתקווה להבנה (ולא, אני לא עובד אצל אף אחד מהם גם לא אצל טוקר ושות')

אני רץ לשמוע את 'צעקה' - - - :p

• הוסף לסימניות
סליחה, אולי אתה השופט???
אתה לא אוהב, אחרים כן.
ומצטער לבשר לך - אנשים רבים שמעו וממשכים לשמוע את הדיסק הנפלא 'צעקה', על עיבודיו הנפלאים.
וסתם שתדע, את השיר המרגש 'יעלה', שהוא אחד השירים היפים בדיסק אם לא היפה שבהם, הלחין לא אחר מאשר אלי קליין [שמו גם את השיר המרגש 'זכור ברית' מאלבומו של מוטי שטיינמץ].
ואני חושב שמיותר לומר, שאם מב"ד האגדי, שאין חולק (אולי יש...) על הבנתו במוסיקה - לקח אותם להפיק את אלבומו האחרון - זה אומר קצת יותר מהרבה...
לסיכום, אפשר ומותר לבקר, אך לא כל כאב בטן יש להקליד ולמהר לפרסם...
בתקווה להבנה (ולא, אני לא עובד אצל אף אחד מהם גם לא אצל טוקר ושות')

אני רץ לשמוע את 'צעקה' - - - :p
בהתחלה הוא לקח את יואלי דיקמן אבל יואלי מרח אותו וכולם הלחיצו אותו אז הוא עבר לאלי ואיצי כי בדיסק הזה מה שעניין אותו זה מהירות ולא איכות ולכן העיבודים שם יצאו על הפנים כי הם פיחדו שגם אותם טוקר יעזוב

• הוסף לסימניות
אגב בלחנים אין ספק אלי קליין מאד טוב
ואגב החל מהשבוע אלי קליין מגיש תכנית מ5 עד6 בקול חי מיוזיק (קול חי וקול ברמה לא גומרים להתחרות בקול ברמה יש בשעה הזאת את התוכנית תו השעה עם יואלי דיקמן)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה