הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.
נטפרי עדיין לא בדקו את זה,
למישהו יש אולי מקום אחר שאפשר לצפות בחלק זה?
תודה רבה

עדיין לא:(
אפשר להעלות קישור לג'מבו מייל???

יש למה לחכות?
מישהו מעלה את הפרק בקישור בג'מבו?

יוטיוב חסום לי ויש לי רק גישה לגמבו מייל
תודה רבה מראש

הם התרככו!
ככה זה מכובד ומקצועי יותר

הצחיק אותי שטוקר אומר בסוף הפרק - "הפרק הבא הולך להיות משהו מיוחד מאד... חכו... חכו... "
כשהוא עדיין לא הסריט אותו....

אבל בשביל זה הוא המגיש המוצלח.... ולא אני.... (ברוך השם)

אז ככה. אכן כן לכל תכנית הקול הבא יש אך ורק כמה ימי צילומים בודדים.
השופטים מחליפים בגדים. וטוקר אומר שבוע טוב. אבל זה בכלל ביום שלישי.
בגדול זה תכנית מצולמת מראש ועורכים אותה לכמה פרקים.
אז כן. הוא יודע איך הולך להראות הפרק הבא.

אז ככה. אכן כן לכל תכנית הקול הבא יש אך ורק כמה ימי צילומים בודדים.
השופטים מחליפים בגדים. וטוקר אומר שבוע טוב. אבל זה בכלל ביום שלישי.
בגדול זה תכנית מצולמת מראש ועורכים אותה לכמה פרקים.
אז כן. הוא יודע איך הולך להראות הפרק הבא.
מה שאתה אומר אני יודע... עוד מהעונה הקודמת ... אבל איך זה קשור לסוף הצילום הזה מה יהיה בהמשך הצילום....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה