הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.
איפה אפשר להצביע חוץ מבטלפון

תכף קישור של גוגל דרייב לכל המעוניין, כבר באמצע לעלות כמה שעות...

איזה הזוי דדיה שקוטל את פנחס כהן ובסופו של דבר עוד מעלה אותו ראשון!!
יש כאן הגיון?
וגם ירוחם הברסלבר שר יופי. היה אמור לקבל לפחות כוכב אחד.
אפרים חן שר נחמד מאוד והעלו אותו נטו כדי שהחברים שלו יבואו לרקוד בבניני האומה בשלב הגמר.

[QUOTEוגם ירוחם הברסלבר שר יופי. היה אמור לקבל לפחות כוכב אחד.[/QUOTE]

אפילו שתיים, אמנם קוראים לתכנית 'הקול הבא' אבל לענ"ד-
אם באמת היו בודקים קול/ עצמה של קול- הוא היה חייב לעלות לשלב הבא.

נערך לאחרונה ב:
אני העלתי את דוד סודי
קול אדיר
סלסולים יפיפיים
ועם עוד טיפה שיפוץ הוא מושלם
הייתי רוצה להקליט אותו באולפן שלי!

מישהו יכול בבקשה לשלוח קשור נוסף לגאמבו, פליזזז

את הקשור הזה, לא הבנתי איך להוריד?????
קישור הורדה
j/tn2BYgnbvEy993u
בג'מבו מייל...
יש להוסיף את מזהה ההורדה לקישור הנ"ל
https://jumbomail.me/

זה לא יורד כבר ניסיתי 4 פעמים!!!
בבקשה:
https://drive.google.com/open?id=1aT_DXm3ki-N5Ix9nt2LT9RFdkPrpA-IL
בשביל כל אלו שג'מבו חסום וכל אלו שלא הספיקו בג'מבו לאחר שיעבור שבוע.

והגוגל דרייב לא קובץ מלא, חסר בו ההתחלה!!!!!

תודה רבה מראש

לדעתי איציק דדיה הפעם ["הגזים"]-
פשלה של ההפקה, כי צריך לדעת לבחור שופטים
לא רק לשים על הכסא הזה כברירת מחדל....

מכל שלושת המתמודדים ששמעתי העליתי גם כן את סודרי.
אגב לתשומת לבכם לדעתי אם אתם באמת רוצים להצביע את מה שאתם אוהבים כדאי לכם להצביע קודם כשאתם שומעים את השירים בלי לראות את מי ששר
כי כשרואים את מי ששר זה יכול לעלות או להוריד את הרושם כי הוא נראה אחרת/לא אחרת ממה שאני רוצה.
אני חושבת שאם באמת רוצים לדעת אם הוא שר יפה, פשוט להקשיב, בלי להסתכל מי שר את השיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה