הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.
תודה לכל מי שהעלה, ודאג לזה.
אין מילים!

נקודה למחשב:
יותר קל לעבור עם שיר חסידי מאשר סגנון אחר, מזרחי או מרוקאי .
החסידי זורם טוב יותר, שירים קליטים, בלי הרבה סלסולים מתחבר למילים.
ולכן לענ"ד העלו את אפרים חן, וגם בפרק הקודם את החסידי ההוא , וגם מוטי רויטמן שהגיע לגמר הקודם.

תודה לכל מי שהעלה, ודאג לזה.
אין מילים!

נקודה למחשב:
יותר קל לעבור עם שיר חסידי מאשר סגנון אחר, מזרחי או מרוקאי .
החסידי זורם טוב יותר, שירים קליטים, בלי הרבה סלסולים מתחבר למילים.
ולכן לענ"ד העלו את אפרים חן, וגם בפרק הקודם את החסידי ההוא , וגם מוטי רויטמן שהגיע לגמר הקודם.
אני לא חושבת כך
דווקא לא העבירו את מי שיש לו סגנון מזרחי ושר חסידי
וגם לא העבירו כאלו ששרו חסידי והם בעצמם חסידיים,
אלו שעלו פשוט בחרו בהם...
פנחס כהן לא שר חסידי :D

זה דיי שקוף שהאוזניות שלהם עובדות בשיא הקיטור
לפחות של דדיה....

אני הייתי מעלה את קורן האחרון, ואת סודי.
אפרים חן שר יפה, אבל צבע הקול שלו לא מתקרב לשל קורן, ופנחס כהן שר יפה והוא גם מאד חמוד, אבל הוא גיטריסט ולא זמר.

פנחס כהן שר אומנם יפה אך אני לא התחברתי לצבע קול שלו, הקול שלו זה משהו שלא רגילים אליו כ"כ...

התוכנית הבאה תהיה רק בשבוע הבא???

זה דיי שקוף שהאוזניות שלהם עובדות בשיא הקיטור
לפחות של דדיה....
אני לא מבין מה הבעיה הרי פדידה מפיק את התוכנית והוא משלם עליה ולא אתה וזכותו לקחת מי שהוא רוצה ומי שהוא אוהב ולא שיבאו לו מישהו שיודע לשיר כמו טרקטור והוא יצטרך להפיק לו אירועים וכו

אני לא יודעת כמה זה פייר לתקוף אותם.
בתחילת התכנית הם הבהירו במדויק מה הם מחפשים... (אלי קליין אמר שהם מחפשים את משה חדד, קליין הבא.)
רק אולי כדאי שהם יבהירו את זה יותר טוב ולא יגידו שמדובר בשיפוט מקצועי לחלוטין..
ואגב עדי רן זה תענוג לשמוע אותו מדבר..

אני לא מבין מה הבעיה הרי פדידה מפיק את התוכנית והוא משלם עליה ולא אתה וזכותו לקחת מי שהוא רוצה ומי שהוא אוהב ולא שיבאו לו מישהו שיודע לשיר כמו טרקטור והוא יצטרך להפיק לו אירועים וכו
א. צודק בכל מילה
ב.תרגיעו, אין להם אוזניה לאורך כל ההקלטות, הייתי שם בפנים!

מוטי רוטמן הוציא את האלבום... (זוכה הקול הבא 1)

מוטי רוטמן הוציא את האלבום... (זוכה הקול הבא 1)
photo_2018-05-10_13-35-55-jpg.350981

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה