הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.
הקלטות היו, זה נכון.
אבל מה ההגיון שיעלו בי"ז בתמוז תכנית מוזיקלית??? נו באמת...

אולי לא הבנתם מה שכתבתי אז אני יסביר:

ההקלטות של חצי הגמר יתקיימו שבוע הבא!! זה אני אומר מידיעה.
מה שכן, סביר להניח שישודרו בפועל לאחר ט' באב.
מהיכן ההיתר להקליט בשלשת השבועות אתם שואלים? על זה אין לי תשובה.

נ.ב. בכדי לא להרוס את האשכול המתוק הזה שכולו ענייני, הייתי מעדיף שלא נפתח כאן דיון בנושא ההלכתי, מי שזה חשוב לו אפשר לפתוח על כך אשכול נפרד.

אין תכנית עם מוסיקה במוצ"ש הקרוב.
ברור.
ההמשך יהיה רק אחרי תשעה באב, אם ח"ו לא יבוא משיח קודם.
האם זה נכון שיקליטו את חצי הגמר בשבוע הקרוב? עוד קודם שכל התוכנית שודרה?

נכנסתי עכשיו לאתר קול חי וראיתי שיש שידור ,
אצלי זה לא עובד (נטפרי) -מישהו יכול להעלות את התוכנית?
תודה רבה

טוב,אז כנראה שבהפקת הקול הבא עובדים במרץ גם בימים אלו על שלב חצי הגמר של התוכנית,בשבוע שעבר התקיים סשן צילומים לפניכם כמה תמונות מהצילומים
wsi-imageoptim-whatsapp-image-2018-07-04-at-13-40-39.jpeg
wsi-imageoptim-whatsapp-image-2018-07-02-at-17-19-54-3.jpeg

והנה כמה סרטונים מהצילומים האלה שעלו לאתר של הקול הבא
לא מתייחס לתוכן לכבוד ימי בין המצרים....

קבצים מצורפים

• 2 ביולי 2018.MP4
    KB 716 · צפיות: 330
  • 2 ביולי 2018_2.MP4
    1.9 MB · צפיות: 280
  • 2 ביולי 2018_3.MP4
    KB 902.9 · צפיות: 263
  • 2 ביולי 2018_4.MP4
    2 MB · צפיות: 265
  • 2 ביולי 2018_5.MP4
    2 MB · צפיות: 259
  • 4 ביוני 2018.MP4
    1.5 MB · צפיות: 257
רק 3 עלו לשלב חצי הגמר????
הוא היו עוד כמה שבכלל לא ראינו אותם ברבע הגמר.
יתכן?
או שמא היו שידורים בשבועות האחרונים ופשוט לא העלו אותם לכאן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה