הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.
אבל אין את השיפוט בסוף כל התמודדות!!
זה קטוע :eek:
מישהו יודע מי בסוף עלה??

מי מעלה את הקובץ לחסומים?

אני קיבלתי תגובות וניהלתי שיחה ב3 בלילה עם נטפרי!

כפילות

זה אותו פרק

סליחה מכולם, התחלתי להעלות וקרס לי באמצע...
אני כעת מנסה שוב, זה ייקח קצת זמן...
בערך 20 דקות...

שלום לכל חברי הפורום!
שמח לראות שכולם עדיין בכושר...
חבר טוב שלי מ"הקול הבא 1"- מרדכי כהן הקליט שיר שהלחין וביצע.
אני מעלה אותו כאן, הוא ישמח לקבל תגובות (הוא קורא מידי פעם את הפורום)
וכן אפשר להמשיך בשמחה את שרשרת התפוצה..

אגב, אין לכם מושג מה עובר אדם שמקליט שיר ורוצה לפרסם אותו ולשדר אותו בתכניות רדיו מתאימות.
אתה יכול להשקיע המון אבל בסוף, כשאתה רוצה שישמעו.. כל הדלתות נעולות וצריך לשמן אותן היטב...
לדעתי צריכים לעזור לכל אילו שמנסים לפרסם את השירים שלהם ע"י הפצה בפורומים, זה מה שידרבן אותם להוציא עוד...
אז הנה הזדמנות לעזור למישהו שמוציא חומרים מצויינים,
המשך חופש נעים..

קבצים מצורפים

• אתה אחד 06.mp3
    9.3 MB · צפיות: 119
חבר טוב שלי מ"הקול הבא 1"- מרדכי כהן הקליט שיר שהלחין וביצע.
אני מעלה אותו כאן, הוא ישמח לקבל תגובות (הוא קורא מידי פעם את הפורום)
וכן אפשר להמשיך בשמחה את שרשרת התפוצה..
כבר העלו פעמיים :
https://www.prog.co.il/threads/◄◄אש...ש-שמרו-על-הכללים.166755/page-594#post-5707541
https://www.prog.co.il/threads/◄◄אשכול-הסינגלים-וקליפים-מוזיקליים-חדשים-◄◄-לטובת-החסומים-נפתח-מחדש-שמרו-על-הכללים.166755/page-593#post-5704745

זכור לי משהו שדברו על הוספת אות D
איפה אני צריכה להוסיף?
ג'מבו מייל.png

לדעתי,
אייל אביב הוא תותח אמיתי, למרות שבפרק הזה ספציפי איציק קורן עלה עליו,
אבל במכלול הוא באמת "הקול הבא".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה