אדם לעמל יולד
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
- #1,841
עכשיו שמתי לב שגם באתר של קול חי ממש יוצאים שם באש וגופרית על זה שקורן לא עלה וכו' (אולי זה כפילות של האשכול הזה???
). מעניין איך הם בולעים את זה? או שזה בכלל לא מעניין אותם...

קורן אכן שר עוצמתי ויפה, אבל אתם חייבים להודות שבנמוכים הייתה בעיה מסוימת ובכלל ביציבות של הקול היה פחות טוב, למרות ששוב - לדעתי עוד עתידו לפניו!אם זו השפיטה, שיאמר צוות השופטים בהוראת פדידה.
האיך אבדנו את קורן, איזו עוצמות של שירה.
אם המבחן הוא איך יצא השיר, הפעם הוא נפל אבל אם המבחן הוא היכולות, השיר זה רק המבחן הוא היה חייב להמשיךקורן אכן שר עוצמתי ויפה, אבל אתם חייבים להודות שבנמוכים הייתה בעיה מסוימת ובכלל ביציבות של הקול היה פחות טוב, למרות ששוב - לדעתי עוד עתידו לפניו!
בול מה שחשבתי, בגבוהים שלו הקול שלו קצת צורם לאוזן,קורן שר יפה..
אבל ממש לא מווסת.. יש משהו בקול שלו מאוד מאוד לא נכון!
לא יודעת לשים את האצבע אבל אין לו טכניקה טובה בכלל..
הוא חייב ללמוד קצת ואז זה ירוץ לו מצוין..
גם אני חושב כך.הימור שלי: בגמר - איל אביב מקום ראשון, בוסקילה או סובר (אם יהיו בגמר, כי איל אביב תותח מאה אחוז יהיה שם וגם כנראה לפחות קצת משוחדים עליו אבל הוא תותח על גם בלי קשר...) מקום שני.
אחי, אנחנו באשכול על הקול הבא...מישהו יכול להעלות את הראיון של מנחם טוקר עם יוני Z בתוכנית מוצ"ש חי?
תודה מראש.
איכשהו קשור אבל לא?...........אחי, אנחנו באשכול על הקול הבא...
אני מחפש לך את זה בנתיים...איכשהו קשור אבל לא?...........
לפתוח אשכול חדש אתה אומר?
אני לא מוצא תעדכן באיזה שבוע זה היה ונמצא בעז"האיכשהו קשור אבל לא?...........
לפתוח אשכול חדש אתה אומר?
וואי, תודה..... אני לא רוצה להטריח.. באמת שלא, נראלי שזה מהשבוע האחרון.אני לא מוצא תעדכן באיזה שבוע זה היה ונמצא בעז"ה
כן.יש השבוע???????????
עוד כמה דקות. עכשיו מתחיל מוצש חי קצת פרסומות ואחכ השידור המוקלט.....באיזה שעה מתחיל כל שבוע?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים