ישר ולנדל"ן
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #1,901
מישהו יודע מתי חצי גמר?
ידחפו את זה בבין הזמנים הזה או שיחכו לסוכות?
ידחפו את זה בבין הזמנים הזה או שיחכו לסוכות?
מישהו יוכל להעלות את זה לטובת החסומים באתרוג?
אז לכל מי שחסום הג'מבו מייל. ולכל מי שרוצה סתם כך להורדה ישירה...טוב.
אני עוד מעט מעלה במגיקוד בל''נ, לטובת החסומים.
מגיקוד נחסם אחרי 3 הורדותטוב.
אני עוד מעט מעלה במגיקוד בל''נ, לטובת החסומים.
לא נכון.מגיקוד נחסם אחרי 3 הורדות
הכי טוב זה לפצל לררים ולהעלות את זה בתוך ההודעה
ככה כולם יכולים להוריד ישר מפרוג
מגיקוד נחסם ככל הידוע לי אם ישנם 3 הורדות ביחד!!מגיקוד נחסם אחרי 3 הורדות
הכי טוב זה לפצל לררים ולהעלות את זה בתוך ההודעה
ככה כולם יכולים להוריד ישר מפרוג
יתכן.מגיקוד נחסם ככל הידוע לי אם ישנם 3 הורדות ביחד!!
הכוונה 3 תהליכי הורדה - לכאורה, לא רק הלחיצה הראשוניתיתכן.
כי אז זה בטוח פורסם במקום ציבורי...
אבל כמעט ולא קורה שיש 3 לחיצות באותה שניה...
כרגע פועלים אצלי 4 תהליכי הורדה, שלחצתי בכמעט באותה שניה.הכוונה 3 תהליכי הורדה - לכאורה, לא רק הלחיצה הראשונית
לקחת את ההימור... אני לא העזתי לנסות... אבל לך היה מותר - אתה העלית....כרגע פועלים אצלי 4 תהליכי הורדה, שלחצתי בכמעט באותה שניה.
והקישור חי וקיים...
צפה בקובץ המצורף 376908
ב''ה לא היו תקלות.
אז הנה קישור להורדה מג'מבו מייל.
הקול הבא מירושלים I עונה 2 - פרק 17 המלא I שלב ה'חברותא'
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=6A486372376362717A6C44464B3342347436653838673D3
להוסיף בסוף את האות D.
מישהו יוכל להעלות את זה לטובת החסומים באתרוג?
אז לכל מי שחסום הג'מבו מייל. ולכל מי שרוצה סתם כך להורדה ישירה...
הנה במגיקוד להורדה ישירה, עד שימחק...
בבקשה:
לחצו כאן להורדה.
ההימור שלי שבגמר יהיה התמודדות קשה מאד בין אייל אביב בוסקילה ונאור אלחדד - לדעתי אלו הכי טובים...... כשאייל אביב יוביל בראש!
את הגמר של הקול הבא 1? יקח זמן עד שיעלה...יש למישהו את הקול הבא 1 ?
אשמח אם יעלו
תודה רבה!
אם יש לכם נטפרי- תכנסו לאתר וידאו טוב, יש בו את כל הפרקים.הקול הבא 1 ?
ואם לא אני אוכל להעלות..... תעדכן..אם יש לכם נטפרי- תכנסו לאתר וידאו טוב, יש בו את כל הפרקים.
http://video-tov.ml/?search=הקול הבא&page=1
חסום לי , אשמח אם תוכלו לעלות,ואם לא אני אוכל להעלות..... תעדכן..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים