- הוסף לסימניות
- #1,921
חסום לי , אשמח אם תוכלו לעלות,
תודה רבה!!!
זה באמצע לעלות, לוקח לזה זמן.........
חסום לי , אשמח אם תוכלו לעלות,
תודה רבה!!!
זה באמצע לעלות, לוקח לזה זמן.........
אני מעלה לפה.... עדיף בדרייב?זה באמצע לעלות לג'מבו מייל או בדרייב?
אני מעלה לפה.... עדיף בדרייב?
מה הגודל?אני מעלה לפה.... עדיף בדרייב?
800 מגה, עד כמה אפשר, זה כבדד מאאד......מה הגודל?
אי אפשר לפה..
אפשר בעקרון עד 50 אולי 70...800 מגה, עד כמה אפשר, זה כבדד מאאד......
מה המייל אני אשלח..?
שלום ולילה טוב לכולם.
השבוע יתחיל שלב חצי הגמר. התכוננו להפתעות!!
עמיחי סובר.
אסור לכם גם את זה לגלות?......אני לא זוכר את ה"פרטים הקטנים"...
השופטים אותם שופטים.
מה היה קשה?אז תגיד, היה קשה???![]()
אני חושב שהוא הופיע עד שלב ההופעות. היינו שני שירים, ואז כנראה פרש.מישהו יודע לומר לי באילו פרקים הופיע חננאל אוחנה ולאיפה הוא נעלם?
הוא באמת שר יפה מאד.הקטע הוא שהוא נפל באקספקטור, לפחות כשנותנים לו הזדמנות שינצל אותה...
ואני מעונין לדעת בדיוק באיזה פרקים הוא מופיע לצורך צפיה, הוא שר מטורף!
למה לבזות את עצמו?!לפחות כשנותנים לו הזדמנות שינצל אותה..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים