הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.
טענה לא עניינית.. ברור כשמש? למי? למה
ברור כשמש שקול חי לא יעשו לעצמם נזק תדמיתי ויביאו לגמר שלהם מזרוחניק שהשתתף באקס פקטור,
אתה לא מבין שיש מלחמה בין שני ערוצים מי יותר מחובר להווי החרדי?
זו לא קונספירציה, ואתה לא צריך לנהל משרד פירסום כדי להבין את זה...

תרשום מה שאני אומר: לגמר יגיעו מי שהכי נראה זמר חסידי מהמינסטרים, וכנ"ל אחד מזרחי, הא ותו לא!

ואם יש לך קצת אוזן ועיין אתה יכול כמעט להבין ב 80 % מי הם השניים שיגיעו.

ברור כשמש שקול חי לא יעשו לעצמם נזק תדמיתי ויביאו לגמר שלהם מזרוחניק שהשתתף באקס פקטור,
אתה לא מבין שיש מלחמה בין שני ערוצים מי יותר מחובר להווי החרדי?
זו לא קונספירציה, ואתה לא צריך לנהל משרד פירסום כדי להבין את זה...

תרשום מה שאני אומר: לגמר יגיעו מי שהכי נראה זמר חסידי מהמינסטרים, וכנ"ל אחד מזרחי, הא ותו לא!

ואם יש לך קצת אוזן ועיין אתה יכול כמעט להבין ב 80 % מי הם השניים שיגיעו.

ועוד יותר ברור כשמש שלהביא אחד שאפ' שיש לו קול מטורף אבל הוא לא מהווי החרדי (כלשונך) זה לא נראה טוב...
זה שיש תחרות בין שני מועמדים מזרחיים זה טוב אבל יש אחד שהוא יותר מחובר למפיק הקול הבא אז תסלח לי זה לא נראה טוב..
חוץ מזה שאני נהנית בכל רגע לצפות בתחרות עד שהשופטים מתחילים לרדת מהפסים ובמיוחד שאתה רואה שזה ערוך וחתכו כל מיני קטעים.

אני מתאר לעצמי שאתה חרדי מאז ומתמיד.
לידיעה, בציבור המסורתי, מזרוחניק זה תואר מפוקפק למישהו שממש איפשהו למטה..

לתשומת לבך, כי לי יצא פעם מילה כזאת למישהו.. הוא נעלב קשות, ולשווא.
למדתי בדרך הקשה, צריך להיזהר.

מה הספקות בכלל אל מי שזוכה
עמיחי סובר ונחמן גולדברג
אלו יאפילו עד לשלב הסופי חד וחלק!

אז היה השבוע שידור של חצי גמר או לא?
הם העדיפו לשדר במקום זה את הקומזיץ המסכן הזה?
אם לא היה אז יש לי תחושה שהולכים למרוח את זה על עוד תקופה
כי עכשיו אלול וימים נוראים וחגים... אולי הם מתכננים את זה כך שהגמר יהיה מיד אחרי סוכות, או אפילו יותר מאוחר....
הקטע הוא שגם המתמודדים לא יכולים לדעת כלום
@החושב רק אמר שנצפה להפתעות (כי הוא היה כמובן בתכנית שהוקלטה מראש)
אבל אף אחד לא יכול לדעת מתי זה בכלל ישודר...

ואגב, הר' סובר הוא באמת אחד הטובים ביותר שם
לעניות דעתי הוא רק צריך עוד טיפה לשחרר ולהראות עוצמה וביטחון
וכמובן להשתמש בכלים המקצועיים שכבר יש לו - בקול ובשירה המדוייקת
והוא נמצא ממש במשבצת של מוטי רוטמן מהעונה הקודמת...
[אולי להעיז ולהפציץ פעם הבאה עם משהו מפתיע וחזק... והוא יכול לקחת את זה בקלות!]

יש למשו את המספר של יואלי קליין?
תודה

אני מהמרת על נחמן גולדברג או עמיחי סובר
והילד מקינדרלך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה