הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.
אני מהמרת על נחמן גולדברג או עמיחי סובר
והילד מקינדרלך
אי אפשר להמר על יותר ממתמודד אחד. מחר זה יהיה על 4 מתמודדים. מחרתיים גם על צבאח (אגב, מה איתו?). ואח"כ גם תגידי "אמרתי לכם!".

אי אפשר להמר על יותר ממתמודד אחד. מחר זה יהיה על 4 מתמודדים. מחרתיים גם על צבאח (אגב, מה איתו?). ואח"כ גם תגידי "אמרתי לכם!".
הימור שלי : אייל אביב מהקינדרלעך

היי @קובי s
מה הקשר שלך לקול הבא??
חברה תזהרו, נראה לי שיש כאן עוד מתמודד
.1.PNG

או אולי מישהו מהצוות של קול חי/הדברות?
או יותר חשוב.. קשור להפקה של הקול הבא??
.2.PNG

tell us...

נערך לאחרונה ב:
הימור שלי : אייל אביב מהקינדרלעך
אייל אביב 100% יגיע לגמר - כי פדידה צריך לקדם את קינדרלך
ו 100% לא יהיה הזוכה - כי פדידה לא טיפש,

תרשמו, תרשמו כל מה שאני אומר.
לפעמים כל מה שצריך זה הגיון.

אייל אביב 100% יגיע לגמר - כי פדידה צריך לקדם את קינדרלך
ו 100% לא יהיה הזוכה - כי פדידה לא טיפש,

תרשמו, תרשמו כל מה שאני אומר.
לפעמים כל מה שצריך זה הגיון.
דווקא אני מאמינה בגלל יכולתו וכישרונו שהוא כן יזכה

או אולי מישהו מהצוות של קול חי/הדברות?
או יותר חשוב.. קשור להפקה של הקול הבא??
לפי התגובות שלו כאן לא נראה לי כמו משהוא יותר חשוב....;)

נראה יותר כמו אחד המתמודדים...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
איך הולכת להיות התחרות בחצי גמר?

איך הולכת להיות התחרות בחצי גמר?
שני פרקים, בשני השבועות הקרובים.
בכל פרק 4 מתמודדים, השופטים נותנים ניקוד לכל אחד בפני עצמו,אחד עולה לגמר ואחד ייבחר ע"י ההצבעות מהמאזינים.

באיזה שעה ישודר היום הקול הבא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה