אי אפשר להמר על יותר ממתמודד אחד. מחר זה יהיה על 4 מתמודדים. מחרתיים גם על צבאח (אגב, מה איתו?). ואח"כ גם תגידי "אמרתי לכם!".אני מהמרת על נחמן גולדברג או עמיחי סובר
והילד מקינדרלך
הימור שלי : אייל אביב מהקינדרלעךאי אפשר להמר על יותר ממתמודד אחד. מחר זה יהיה על 4 מתמודדים. מחרתיים גם על צבאח (אגב, מה איתו?). ואח"כ גם תגידי "אמרתי לכם!".
אייל אביב 100% יגיע לגמר - כי פדידה צריך לקדם את קינדרלךהימור שלי : אייל אביב מהקינדרלעך
דווקא אני מאמינה בגלל יכולתו וכישרונו שהוא כן יזכהאייל אביב 100% יגיע לגמר - כי פדידה צריך לקדם את קינדרלך
ו 100% לא יהיה הזוכה - כי פדידה לא טיפש,
תרשמו, תרשמו כל מה שאני אומר.
לפעמים כל מה שצריך זה הגיון.
לפי התגובות שלו כאן לא נראה לי כמו משהוא יותר חשוב....או אולי מישהו מהצוות של קול חי/הדברות?
או יותר חשוב.. קשור להפקה של הקול הבא??
נוווווו אנחנו במתח, עמיחי, וקובי...... עכשיו ככה עד מוצ"ששששש???מקווה שהשבוע תשודר התכנית.
תופתעו....
נוווווו אנחנו במתח, עמיחי, וקובי...... עכשיו ככה עד מוצ"ששששש???
זו הפתעה שנאהב לשמוע???
שני פרקים, בשני השבועות הקרובים.איך הולכת להיות התחרות בחצי גמר?
טוב אז לא יודעת, נחכה ונראה.השיעור השבועי של הראשון לציון זז לשעה 11 ואח"כ יש סליחות..
השידור הינו עכשיו.טוב אז לא יודעת, נחכה ונראה.
תודה רבה!השידור הינו עכשיו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים