הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.
הסבר לחסימה של נטפרי:
כל קישור של ג'מבו שנלחץ מכמה מחשבים הם מבינים שזה התפרסם לציבור וזה לא משהו פרטי ולכן זה נחסם עד שיבדקו מה זה
אם לא שמים קישור שלם אלא מורידים את ה D האחרונה הרובוט חושב שהקישור הוא בלי ה D ולכן הקישור הזה באמת נחסם אבל כשמוסיפים את ה D זה קישור אחר מבחינתו וזה פתוח
זה לא מדוייק הם קולטים את זה כי יש להם רובוט שקולט שהעלו את זה כאן או בצאט כזה או אחר והוא חוסם את זה ואם לא שמים את הקישור המלא הוא חוסם רק את הקצר
אני משוכנע שזה עובד כך כי גם כששולחים באישי זה נחסם אפי' שרק אחד מוריד את זה

לא להתייאש.

מי שרוצה בג'מבו מייל, שיכתוב כאן כתובת מייל,
ואני ישלח ישירות למייל כדי שלא יחסם.
בתנאי שלא מפרסמים את הקישור במקום ציבורי!
גמבו חסום לי, יש עוד אפשרות להעלות?

לא להתייאש.

מי שרוצה בג'מבו מייל, שיכתוב כאן כתובת מייל,
ואני ישלח ישירות למייל כדי שלא יחסם.
בתנאי שלא מפרסמים את הקישור במקום ציבורי!
אם תוכל לשלוח למייל שבחתימה
תודה ענקית מראש

בדקות הקרובות כל מי ששלח לי כתובת מייל יקבל במייל קישור לג'מבו מייל שבתוכו יהיה קובץ טקסט עם הקישור שאותו צריך להדביק בשורת הכתובת.

נשאר עוד שתי דקות לשלוח כתובת מייל.

בדקות הקרובות כל מי ששלח לי כתובת מייל יקבל במייל קישור לג'מבו מייל שבתוכו יהיה קובץ טקסט עם הקישור שאותו צריך להדביק בשורת הכתובת.

נשאר עוד שתי דקות לשלוח כתובת מייל.

שלחתי וקיבלתי מייל בלי קישור :(
@תודה רבה !!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה