- הוסף לסימניות
צריך להיות שידור חוזר? לא יכולתי לראות
נכתב ע"י היסמין יר;2065335:ברכות ומזל טוב למוטי רוטמן מעשרות אלפי גולשי פרוג
היכונו לדיסק הענק ששמו של רוטמן יככב שם בענק.
נכתב ע"י מתנחל;2065365:אני מציע גם לחובבים הגדולים של רוטמן, להנמיך ציפיות בכל הקשור לדיסק שלו. גם זמרים גדולים מאוד יכולים לפשל בבחירת שירים וכו' בדיסקים.
מאידך, יכול להיות שביצירות אישיות שלו הוא יבצע הרבה יותר טוב וידגיש את עצמו.
אל תשכחו גם שיתכן ופדידה יכניס גם שם את הנלוים שלו, אוהד קינדרלך ואולי אפילו את דדיה...
אבל אם אלי קליין מעבד גם את הדיסק, אני באמת יכול להיות רגוע...
נכתב ע"י עפה ברוח;2065562:יש משהו שמוכן להעלות לחסומים?
תודה רבה!
נכתב ע"י e.sh;2065377:ומה רע בזה שיכניס עוד אמנים שלו לדיסק של רוטמן?
מתי הפרק יעלה רשמית?נכתב ע"י שירה בירה;2065565:http://magicode.me/send-file/file/035126b6ce4876b23b1c40cf0f1de7c872d2b4ed/view
נראה לי זה מהשידור החי
לא ממש איכותי - ויש הרבה קטיעות
אבל גם משהו - - -
נכתב ע"י שירה בירה;2065565:http://magicode.me/send-file/file/035126b6ce4876b23b1c40cf0f1de7c872d2b4ed/view
נראה לי זה מהשידור החי
לא ממש איכותי - ויש הרבה קטיעות
אבל גם משהו - - -
נכתב ע"י זינוק;2065649:אפשר גם בג'מבו או בדרייב?
תודה!
נכתב ע"י גרפיקאי123;2065870:נו
מישהו יכול כבר לעלות את זה?????
בבקשה!!!!!!
נכתב ע"י e.sh;2065873:תגיד איפה יש יורידו לך...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים