הקול הבא....

במוצאי יו"ט ראשון

נכתב ע"י היסמין יר;2065335:
ברכות ומזל טוב למוטי רוטמן מעשרות אלפי גולשי פרוג
היכונו לדיסק הענק ששמו של רוטמן יככב שם בענק.

אני מציע גם לחובבים הגדולים של רוטמן, להנמיך ציפיות בכל הקשור לדיסק שלו. גם זמרים גדולים מאוד יכולים לפשל בבחירת שירים וכו' בדיסקים.

מאידך, יכול להיות שביצירות אישיות שלו הוא יבצע הרבה יותר טוב וידגיש את עצמו.

אל תשכחו גם שיתכן ופדידה יכניס גם שם את הנלוים שלו, אוהד קינדרלך ואולי אפילו את דדיה...

אבל אם אלי קליין מעבד גם את הדיסק, אני באמת יכול להיות רגוע...

נכתב ע"י מתנחל;2065365:
אני מציע גם לחובבים הגדולים של רוטמן, להנמיך ציפיות בכל הקשור לדיסק שלו. גם זמרים גדולים מאוד יכולים לפשל בבחירת שירים וכו' בדיסקים.

מאידך, יכול להיות שביצירות אישיות שלו הוא יבצע הרבה יותר טוב וידגיש את עצמו.

אל תשכחו גם שיתכן ופדידה יכניס גם שם את הנלוים שלו, אוהד קינדרלך ואולי אפילו את דדיה...

אבל אם אלי קליין מעבד גם את הדיסק, אני באמת יכול להיות רגוע...

ומה רע בזה שיכניס עוד אמנים שלו לדיסק של רוטמן?

מי מעלה את הגמר??
מי שיש לו אפשרות אשלח לו כתובת מייל לשליחה.

תודה וחג שמח!!

גם אני ישמח לקבל
יש מישהו שיוכל להעלות??

יש משהו שמוכן להעלות לחסומים?
תודה רבה!

נכתב ע"י e.sh;2065377:
ומה רע בזה שיכניס עוד אמנים שלו לדיסק של רוטמן?

אני פשוט תוהה איך ישמע דואט בינו לבין איציק דדיה...

כל האמנים של פדידה פשוט לא קשורים בכלל למוטי רוטמן. גם אוהד כיום הוא סגנון שונה לחלוטין ממנו.

נכתב ע"י e.sh;2065873:
תגיד איפה יש יורידו לך...

עוד לא העלו את זה לאתר קול חי או ביוטיוב??

במוצ"ש ויו"ט יש שידור חוזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה