הקול הבא....

אלו אותם קבצים שהעלית קודם, או שהאלו בהודעה הקודמת טובים יותר ?

אין לי מושג, תבדוק

נכתב ע"י המקצוען;2067540:
אלו אותם קבצים שהעלית קודם, או שהאלו בהודעה הקודמת טובים יותר ?

מסתבר שהם אותם קבצים, זה אותו גודל

זה אמנם אותו הגודל, היות שהנפח לא משתנה על כל ההעלאה.
אבל השוויתי את שניהם, וזה נראה הקישורים ישירות מקול חי טובים יותר.

בכל אופן, יישר כוח לעדן!

יש לי למי שרוצה את חלק א' של הגמר אודות לנדיבות ליבם של הניק דוד|אסתי
שהעלו ושלחו לי בדרייב.

אז מי שרוצה שיצרף את המייל האישי שלו ואשלח לו.

לניק שרהלה- שלחתי לך

נכתב ע"י 102;2067681:
יש לי למי שרוצה את חלק א' של הגמר אודות לנדיבות ליבם של הניק דוד|אסתי
שהעלו ושלחו לי בדרייב.

אז מי שרוצה שיצרף את המייל האישי שלו ואשלח לו.

לניק שרהלה- שלחתי לך
חלק ב בדרך.
לוקח לזה זמן לעלות...

הוא כבר הוריד לי כמעט 600 מגה בייט, ואין לי מושג מתוך כמה. לא רשום. את יודעת מה הקובץ שוקל?

נכתב ע"י דוד|אסתי;2067685:
חלק ב בדרך.
לוקח לזה זמן לעלות...

כל מי שביקש- נשלח לו.

ושוב כל הקרדיט לניק דוד|אסתי --- המוןןן תודות!!!:):):)

גמני רוצה, אם אפשר.

תשלחי את המייל שלך

אשמח מאד אם יוכלו לשלוח גם לי את שני החלקים
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

נכתב ע"י פעמונים;2068184:
אשמח מאד אם יוכלו לשלוח גם לי את שני החלקים
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

נכתב ע"י ;2068196:
אשמח לקבל את חלק ב'

שלחתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה