שולמיתוששששש
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
- #1,201
יכול להיותפתוח, אולי חסימת קהילות
תכלס לי זה חסום
יש לך אולי איך לעזור לי
יכול להיותפתוח, אולי חסימת קהילות
יכול להיות
תכלס לי זה חסום
יש לך אולי איך לעזור לי
drive.google.com
אויש נו הכל חסום לי1. שלב האודישנים – Google Drive
drive.google.com![]()
הקישור הזה זה בגלל שזה התפרסם לציבור אז זה בכל מקרה חסום בנטפריאויש נו הכל חסום לי
נראה לך זה קשור לקהילה?
זה לא נותן לי אפילו לפתוח את הקישור הזה
כן אני רואהזה אמור להיות כתבו לך בהודעת החסימה.
תני קישורכן אני רואה
זה בגלל הקהילה
נו אז מה אני עושה?
מעניין אותי ברמות לראות את הביצוע של ההוא באנגלית
[יש לי רק את הביצוע שלו לבד אבל מעניין אותי לראות את כל הפרק הזה]
תכנס לקישור המצורף ואז תכנס ל-1. שלב האודישניםאויש נו הכל חסום לי
נראה לך זה קשור לקהילה?
זה לא נותן לי אפילו לפתוח את הקישור הזה
drive.google.com
אז מתי התוכנית הבאה?לכאורה לא, ליל י"ז בתמוז
אחרי תשעה באב בבין הזמניםאז מתי התוכנית הבאה?
זה יהיה התוכנית האחרונה לפני הגמר בכט אב?אחרי תשעה באב בבין הזמנים
איזה פרק את רוצה?
תכתבי לי אם זה טוב.פרק 4
תודה רבה
תנסו לראות מפה:יכול להיות
תכלס לי זה חסום
יש לך אולי איך לעזור לי
וואיי כבר לא נעים לי בושותתכתבי לי אם זה טוב.
תודה אבל זה גם לא נפתח ליתנסו לראות מפה:
אני לא מבינה,וואיי כבר לא נעים לי בושות
לא נותן לי להוריד בכלל קבצים מדרייב
זה נוראי
כתבתי לך אתמול באישי וזה לא נשלח... תראי עכשיואני לא מבינה,
הרי באישי הסברתי לך איך להוריד.......
זה לא עבד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים