הדר- מקדמיה
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
- #1,001
כן ממש חבלמעניין באמת הוא שר מאוד יפה
כן ממש חבלמעניין באמת הוא שר מאוד יפה
היה באודישנים מישהו ששר באנגלית והוא לא מופיע מישהו יודע אם הוא פרש??
תגידו מישהו יודע איפה נעלם המתמודד זאבי קמיאנסקי? אני בניתי עליו
הוא פרש מהתחרות
למה שינו?מי שרוצה להצביע זה רק יום ראשון בבוקר בלבד!!!
עד יום ראשון?מי שרוצה להצביע זה רק יום ראשון בבוקר בלבד!!!
בתוכנית מנחם אמר שעד הבוקרעד יום ראשון?
בקו של קול חי אומרים שמערכת ההצבעה פתוחה ל-4 שעות בלבד
בתוכנית מנחם אמר שעד הבוקרעד יום ראשון?
בקו של קול חי אומרים שמערכת ההצבעה פתוחה ל-4 שעות בלבד
לי הכל בסדרגם לכם הצפיה ביוטיוב מאוד מאוד מטושטשת?
מה הבעיה?
כנראה שזה עדיין פחות מאחוז מסך המצביעיםאיך זה הגיוני שרק לטאלר הזה יש הצבעות?? אני לדוגמה הצבעתי למשהו אחר ובכלל לא רואים את זה..
נראה יותר שזה מכור מראש זה קצת לא הגיוני.. בטוח יש להם לפחות אחוז אחד...כנראה שזה עדיין פחות מאחוז מסך המצביעים
לי אמרו שלוקח זמן לעדכון....נראה יותר שזה מכור מראש זה קצת לא הגיוני.. בטוח יש להם לפחות אחוז אחד...
מי זה אמרו??לי אמרו שלוקח זמן לעדכון....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים