מופעי תרבות הקול החדש

מצב
הנושא נעול.
22465.jpg

קבצים מצורפים

• 22465.jpg
    22465.jpg
    KB 153.7 · צפיות: 15
הייתה תוכנית מאוד יפה וכל הכבוד לקול חי
השלישיה הסופית הייתה ממש מוכשרת וכל הכבוד להם
יהודה בורן תותח על. לדעתי עם הכי הרבה סיכוי לקרירה !
מהצרי זה ממש הוכחה לזה שמי שטוב ומשקיע יגיע רחוק ,
אני ולדעתי רוב המאזינים לא שמו עליו שקל עד הביצוע של על נהרות בבל
ואחרון חביב אלחנן ענבל שיש לו קול מיוחד ממש
אבל אני נדלקתי עליו בגלל שילוב של עוד משהו שנראה לי שעוד אנשים אהבו
יש לו לוק ואישיות שאין להרבה אנשים בתעשיה של המוזיקה .פשוט אברך כולל שבא לשיר
ורוב המאזינים של קול חי הם בסגנון הזה (משפחות אברכים פחות או יותר) אבל רוב האנשים שבדרך כלל יבואו לתחרות כזאת לא יהיו אברכים בסגנון הזה אלה יותר מודרניים (ובקטע הזה זה מדהים מה שקול חי עושים יש רשימה גדולה של כאלו "חברה" בתחרות הזו אלי דייטש ועוד)
ובאמת שענבל בא לתחרות באודישן הראשון הוא אמר שהחלום שלו זה לשיר בחופות ולשמח חתן וכלה
קיצצצר אני מאוד שמח שהוא ניצח

לצדיק שפתח את הדרייב עם כל הפרקים מחולק ומסודר להפליא
א. תודה ענקית!!!! נהניתי מאוד!!!!!
ב. אשמח שתכניס את הגמר הגדול לתיקייה של הגמר.
ושוב תודה ענקית!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה