דרוש מידע הקומה הכשרה מתבטלת? שעת האפס...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אם לא יהיו שינויים מפליגים, החל מיום שני הבא,
01/08/2022 תוכלו לנייד את המספר כשר לסים לא כשר.

(כרגע ככל הנראה רק לחברות שאין כמותם כשרות,( -WE4G 019 וכדו') עקב חוזה של חברות התקשורת מול וועדת הרבנים)
מדובר על רעידת אדמה, גם למצדדים בעד, וגם למתנגדי פירוק הוועדה.

מהם ההשלכות בפועל?
א. יש דיבורים על עליית מחירים בכל חבילות הסלולר.
ב. מהיום אין משמעות למספר כשר, גם מספר שמתחיל לצורך העניין בקידומת 05832 יכול להיות בעל אייפון ענק ומשוקץ...

שימו
אבקש להימנע מתגובות פופוליסטיות ואמונות שלכם בקשר לוועדה, אלא אך ורק דיון ענייני, כדי שלא ימחקו את הנושא:)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
(כרגע ככל הנראה רק לחברות שאין כמותם כשרות,( -WE4G 019 וכדו') עקב חוזה של חברות התקשורת מול וועדת הרבנים)
לענ"ד זה יהיה בכל החברות
קיבלתי למייל שלי הודעה מרמי לוי שנשלחה לכל המנויים לפני חודש...
1658849513154.png

1658849429381.png

• הוסף לסימניות
גם הפעם שנכנסתי קיוויתי לדיון עיניני והתאכזבתי.
אין קשר בן ההתחלה לסוף.

• הוסף לסימניות
מתוך החוק:
בעל רישיון רט"ן לא רשאי לדחות בקשת ניידות בשל שיוך המנוי לתכנית תעריפים מסוימת אצל מפעיל הרט"ן הננטש. הוראה זו תיכנס לתוקף ביום 31 ביולי 2022 ,ג' אב, התשפ"ב;

מדובר בכל החברות ללא יוצא מן הכלל.

• הוסף לסימניות
תבינו אחד מהדברים שמונעים מאתנו לעשות עברות זה בושה! (כל סוגי העברות)
כל הבושה שהיתה עד היום לאנשים להחזיק מספר לא כשר
כבר לא תיהיה קיימת!!!
יש אנשים שזה מה שהחזיק אותם ועכשיו אין להם את מחסום הבושה ה"י

• הוסף לסימניות
תבינו אחד מהדברים שמונעים מאתנו לעשות עברות זה בושה! (כל סוגי העברות)
כל הבושה שהיתה עד היום לאנשים להחזיק מספר לא כשר
כבר לא תיהיה קיימת!!!
יש אנשים שזה מה שהחזיק אותם ועכשיו אין להם את מחסום הבושה ה"י
כנראה אתה חי בכוכב אחר,
מי שרצה היה לו אחד ביד בשביל ''הבושה'' ואחד בגרב בשביל ה''י

• הוסף לסימניות
לקראת הרפורמה הבאה עלינו לטובה,
מבלי לקטוע את המשך הדיון.
הערת אגב: הרפורמה לא באה עלינו לטובה, כי אם לרעה, לצערנו הרב, ה' יעזור שלא תהיה ולכל הפחות שתתהפך עלינו לטובה בקרוב ובמהרה.

• הוסף לסימניות
בלת"ק
אין לי מושג ודעה בכל העניינים האלו
אני רק חושב שכמויות הצינתוקים שקיבלתי בימים האחרונים על 'הנדל הרשע שרוצה לעקור את הכל' וכו' וכו'
ואני משער שאני לא היחיד שהוטרדתי מכך
לא משרתות כ"כ את המלחמה ברפורמה המרושעת והנוראית

• הוסף לסימניות
כנראה אתה חי בכוכב אחר,
מי שרצה היה לו אחד ביד בשביל ''הבושה'' ואחד בגרב בשביל ה''י
נכון ועדיין.
בסביבה שלי יש כמה אנשים שמחזיקים בסמארטפון עם דוא"ל סים. אתה מחייג 05276xxxxx ובצד השני עונים לך מתוך שיקוץ גדול ומפחיד. קיים.
מה שמונע מזה להתפשט חוץ מיראת שמים היא גם הבושה להחזיק כזה מכשיר בפרהסיה. אז נכון שאפשר להחזיק 2 מכשירים אבל זה לא זה ובכל מקרה לא נמצא בכל מקום.

• הוסף לסימניות
אני מחכה כבר נואשות לסמס, נמאס לי כל הזמן להתקשר לחברות גדולות, להסביר להם שלא קיבתי שום עדכון ולהבין שנשלח אליי סמס.
לפחות הקומה הכשרה היתה צריכה לדאוג לידע את אלו ששולחים סמס, שההודעה לא התקבלה.

• הוסף לסימניות
בלת"ק
אין לי מושג ודעה בכל העניינים האלו
אני רק חושב שכמויות הצינתוקים שקיבלתי בימים האחרונים על 'הנדל הרשע שרוצה לעקור את הכל' וכו' וכו'
ואני משער שאני לא היחיד שהוטרדתי מכך
לא משרתות כ"כ את המלחמה ברפורמה המרושעת והנוראית
אה, זה היה הצינתוקים?
מי מקשיב לזה בכלל?

• הוסף לסימניות
אה, זה היה הצינתוקים?
מי מקשיב לזה בכלל?
אני חוזר לכל צינתוק ומבצע הסרה מרשימת התפוצה
אגב, התחלתי בתקופה האחרונה, וזה באמת פוחת והולך אצלי
הבעיה בצינתוקים האלו שזה ממפעיל חדש ללא אפשרות של הסרה מרשימת התפוצה
שיטת 'נכנסת, נדפקת'...

• הוסף לסימניות
אני חוזר לכל צינתוק ומבצע הסרה מרשימת התפוצה
אגב, התחלתי בתקופה האחרונה, וזה באמת פוחת והולך אצלי
הבעיה בצינתוקים האלו שזה ממפעיל חדש ללא אפשרות של הסרה מרשימת התפוצה
שיטת 'נכנסת, נדפקת'...
לדעתי זה לא חוקי שאין אפשרות להסיר מרשימת התפוצה.
אבל אני הייתי מסירה פעם, עד שנמאס לי כי הגעתי למסקנה שאף אחד לא מתייחס להצהרות וההסרות שלי

• הוסף לסימניות
לדעתי זה לא חוקי שאין אפשרות להסיר מרשימת התפוצה.
אבל אני הייתי מסירה פעם, עד שנמאס לי כי הגעתי למסקנה שאף אחד לא מתייחס להצהרות וההסרות שלי
גם לא חוקי לא להתייחס להצהרות והסרות.
חוק-צחוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה