הקומיקס הראשון שלי!

• הוסף לסימניות
יש לך כשרון ענק וגם חוש הומור מצוין!
(גם אם הבדיחה לא שלך, אבל הביצוע המתוק, עם הדמות שיושבת על הירח....)

• הוסף לסימניות
היי חבר'ה, תודה!
אוהבת בעיקר לראות את החיים מהזווית הכי לא-בנאלית שלהם:D

וכן, מדי פעם כשנחה עלי הרוח אני כותבת כמה מאמרים פילוסופיים עמקניים על משמעות החיים, מציאות היקום, מסקנות והגיגים כשהקורא היחיד שמסכים לעבור עליהם ולהעריך אותם הוא- אני. יתכן שהכתיבה השתפשפה לי קצת... פעם אפילו חלמתי להיות עיתונאית ;)

• הוסף לסימניות
מהמם!!!
מצטרפת לכולם- ברור שהיית זוכה..
והציורים - מותק! הבעות מושלמות וצביעה עמוקה ומטריפה!
(מקבלים פרס?..;) )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל קלודין;1883743:
מהמם!!!
מצטרפת לכולם- ברור שהיית זוכה..
והציורים - מותק! הבעות מושלמות וצביעה עמוקה ומטריפה!
(מקבלים פרס?..;) )

100 ₪ זיכוי בוקסברגר :D
באמת הגיע הזמן להחליף את אוסף הברכונים השונים מהחתונות במשהו אחיד;)

וטנקס על המחמאות! אני מסמיקה כולי:)

יום נעים!

• הוסף לסימניות
יפית, פשוט אהבתי כשראיתי בעיתון.

• הוסף לסימניות
המתיקות נוטפת!
והקו שלך מתאים לקומיקס בול. זורם, גמיש, רך ומתוק.

איזה אופי יש לדמויות... פשוט מזמין להסתכל עליהן שעות.

• הוסף לסימניות
ממש ואו
כשרון נדיר
תצליחי!

• הוסף לסימניות
היה כיף לראות את הקומיקס שלך בעיתון!
מוכשרתתתתתתתתתתת

• הוסף לסימניות
חברים, תודה!
הרתחתם לי ת'לב...♥
איזה כיף הפירגון הלבבי פה!
נתתם לי המון כוח וחשק להמשיך.
תודה!

יום מקסים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה