הקונצרט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1972578:
האומנות מדהימה!!!
מעורר המון רגשות, קסום...

אני חושבת שאולי כדאי לנסות לאייר גם את כפות היידים בצביעה פחות ״ריאלית״ שלא יהיו תלושות מהסגנון של הכינור, ויראו (לפחדנים...) כידיים אמיתיות ״תלושות״....

היד הימנית גבוהה מידי בוודאות,
תציירי את כל הדמות ותראי שאין מצב שיד ימין תעלה לכזה גובה כשהראש מונח על הכינור וכף היד בכזו תנוחה (אולי אם לכנר יש מפרק כתף של 360 מעלות....)

לא ציירת את הדמות נכון. אם יהיה לי זמן אצייר לך את הקווים שתוכלו לישון בלילה :).

ואגב, סוויטפנדה, הייתי באולם קונצרטים. ולא ציירתי אותו. ציירתי את ההרגשה שלי בארוע.
תודה.

• הוסף לסימניות
רק בשבילכם... :)

קבצים מצורפים

• New canvas prog.jpg
    KB 112 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
סוחף!!!

אני מנגנת בכינור
וכבר במבט ראשון ראיתי תנוחה מעולה ונכונה!
לא צריך הוכחות...

• הוסף לסימניות
ברגע שכתבת שה זויות היא קצת צדדית לא היה נראה לי שום תקלה בפרופרציות אבל מה? אהבתי יותר עם תוספת הנגן אווירת הניגון והחיות עברה בו ולאו דווקא בכלי או בידיים. אבל זה עניין של טעם והסתכלות כנראה באומנות מהסוג הזה. יפה מאוד

• הוסף לסימניות
עבודה יפה, הפרופורציה והתנוחה מעולה.
כתבת שזו אומנות דיגיטלית ולא איור.

בוצע כאן ליווטרייס לתמונה?
כי לידיים יש מראה יחסית ריאליסטי ביחס לשאר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צחוקים;1974254:
סוחף!!!

אני מנגנת בכינור
וכבר במבט ראשון ראיתי תנוחה מעולה ונכונה!
לא צריך הוכחות...

תודה!
האמת שקצת נלחצתי מהביקורת על התנוחה. הרגעת אותי. תודה!

נכתב ע"י ליבליב;1974268:
ברגע שכתבת שה זויות היא קצת צדדית לא היה נראה לי שום תקלה בפרופרציות אבל מה? אהבתי יותר עם תוספת הנגן אווירת הניגון והחיות עברה בו ולאו דווקא בכלי או בידיים. אבל זה עניין של טעם והסתכלות כנראה באומנות מהסוג הזה. יפה מאוד

תודה. אני אוהבת מינימליזים.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
זה יפהפה ומכניס בדיוק לאווירה. גם התנוחה מעולה!
רק... לי הפריע שהוא מדי צמוד לצד השמאלי. כאילו חותך את ההילה ואין מקום לכנר להשתולל (אם הוא הגיע לתנוחה הזו הוא יודע לזוז בנגינה...)
סתם הרגשה אישית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י y&m;1974275:

תודה!
אמנות דיגיטלית, נטו בגלל מטרת הציור כאוביקט אמנותי.

מבחינת הטכניקה, מדובר בציור.
הידיים נראות ריאליסטיות בגלל ההקטנה. מגדול רואים את כתמי הצבע.
מה זה ליווטרייס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Marisa;1974282:
תודה!
אמנות דיגיטלית, נטו בגלל מטרת הציור כאוביקט אמנותי.

מבחינת הטכניקה, מדובר בציור.
הידיים נראות ריאליסטיות בגלל ההקטנה. מגדול רואים את כתמי הצבע.
מה זה ליווטרייס?

אם כך יפה מאד!!

ליווטרייס זאת פקודה באילוס שהופכת תמונה פיקסלית לוקטורית וזה נראה בערך ככה עם כתמי הצבע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שביט;1974277:
זה יפהפה ומכניס בדיוק לאווירה. גם התנוחה מעולה!
רק... לי הפריע שהוא מדי צמוד לצד השמאלי. כאילו חותך את ההילה ואין מקום לכנר להשתולל (אם הוא הגיע לתנוחה הזו הוא יודע לזוז בנגינה...)
סתם הרגשה אישית

תודה!
את צודקת שאם הייתי מציירת את פני הכנר, הקומפוזיציה לא הייתה מוצלחת. כשציירתי רק את הידיים והכינור, העין זורמת לפי הקשת ולכן מיקמתי את זה בצד השמאלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י y&m;1974288:
אם כך יפה מאד!!

ליווטרייס זאת פקודה באילוס שהופכת תמונה פיקסלית לוקטורית וזה נראה בערך ככה עם כתמי הצבע.

תודה! החכמתי.
האמת שאין לי מושג באילוסטרייטור.
אני מציירת בד"כ במנגה ולפעמים בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
וואי עכשיו זה כ״כ טוב.... :)
אולי תשאירי בציור המקורי רמז לקו היד... ;)
בכל מקרה
האומנות מדהימה!
אך לגבי הידיים גם לי הרגישו מידי ראלסטיות ביחס לכינור,
לדעתי את צריכה להפוך את הידיים לסגנון צביעה פחות ראליסטי שיהיה בסגנון כמו זה של הכנר השלם שהעלת, ואז זה יהיה מוווווושלם!

• הוסף לסימניות
רבקה את מדהימה!!!!
איזה אומנות לצייר את הדמות בתנוחה כ"כ מורכבת!!!

• הוסף לסימניות
מקסים! פשוט מושלם!

המינימליזם המדויק הזה מכניס ישר לאוירה,
מגלה טפח ומכסה טפחיים...התאהבתי בסגנון המיוחד שלך ;):):D

• הוסף לסימניות
זו בדיוק התנוחה שראיתי בעיני רוחי כשהעלת את התמונה הראשונה.
וזה מדהים! השחור הזה. שלא יגידו לך אחרת!!!!!

• הוסף לסימניות
התנוחה של הגוף עם הכינור פשוט מדהים!
ממש מדויק.

• הוסף לסימניות
וואו השחור הזה כל כך נותן מקום לדמיין את הכנר הזמר ואפילו את הקהל באיזה הופעה מרגשת (אולי של פריד שר את ר ישמעאל...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה