דרוש מידע הקוסמטיקה הירושלמית

• הוסף לסימניות
איך החנות הזו בבני ברק?
בנחמיה 28

• הוסף לסימניות
אחת הזולות!!
לירושלמיות - מנהלת החנות גרה ברמות ג' וגם מוכרת מהבית
(אין לי את המספר לצערי, אפשר לברר בחנות)

• הוסף לסימניות
אי קונה שם מידי פעם ומכירה את חני, עניין אותי לשמוע המלצות.
תודה :)

• הוסף לסימניות
אז באמת קניתי שם, ונהנתי מהשרות המדהים הסבלני והנעים, סוג של חנות שאת מרגישה בבית!

• הוסף לסימניות
מצטרפת להנ"ל
מומלץ!

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת איך המחירים שם ומה השעות פתיחה ?
האם יוצא יותר זול גם אחרי כל המבצעים בסופר פארם וכו' ?

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת מה שעות הפתיחה ?

• הוסף לסימניות
החנות הזו מאד זולה ומתחשבת, אין לי נסיון עם חנויות אחרות, יש שם אוירה מאד נעימה, נותנים לך לנסות עד שתהיי מרוצה וגם אם קנית ובסוף לא היה לך טוב תמיד תוכלי להחזיר.

יש שם צוות מקסים ואדיב מאד!!!

• הוסף לסימניות
ממליצה להגיע בשעות הפתיחה כך יש פחות עומס.

• הוסף לסימניות
הם לא פתוחים בבוקר?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהם התחילו לפתח גם בבקר מ10 או 11 עד 2,
תתקשרי ותבררי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה