דרוש מידע הקופת חולים צוחקת עלי?

• הוסף לסימניות
אנדוקרינולוגיה יכול להיות מאוד מאוד דחוף!
(רק שאז לא חושבים פעמיים ופונים לשר"פ. עם שיא במאוחדת ורופא מהדסה זה סיפור לא יקר..)
יש למישהו שם של רכז קשרי קהילה במאוחדת?
מכירה מישהי שממתינה לפזיוטרפיה (אחרי ניתוח) כבר חצי שנה!!! בעקרון (ע"פ מכתב השחרור מהניתוח) אסור לה לעבוד עד שתעשה פזיוטרפיה, אבל הרופא לא מוכן כבר לתת לה אישורי מחלה..
ישראל מינקה בירושלים

• הוסף לסימניות
תנסו לראות אם מתבטלים תורים. לא מכירה ספציפית את התחום הזה, אבל בקופה שלי הם מוודאים הגעה בערך יום קודם, ואם מתקשרים למזכירות יום לפני שהרופא נמצא אפשר להשיג תור.

• הוסף לסימניות
תנסו לראות אם מתבטלים תורים. לא מכירה ספציפית את התחום הזה, אבל בקופה שלי הם מוודאים הגעה בערך יום קודם, ואם מתקשרים למזכירות יום לפני שהרופא נמצא אפשר להשיג תור.
תודה
זה נראה שזה באמת הפתרון

• הוסף לסימניות
יש שרות חדש שנקרא מדיהו
בתשלום מנוי חודשי הם מתחייבים לדאוג לזמינות תורים מיידית, דואגים לכל הביורוקרטיה מסביב, מכירה משהיא שמנויה ומאוד מרוצה

• הוסף לסימניות
ישראל מינקה-0504155533
אלתר הורביץ.....

• הוסף לסימניות
דווקא במקצועות כאלו שקובעים תורים כל כך רחוקים, יש הרבה ביטולים.
כדאי להתקשר למזכירות לברר מתי עושים תזכורות, ולנסות בכל שבוע להתקשר בזמן הזה לקבוע.
אולי המזכירות יכולות גם לרשום אתכם כממתינים לתור פנוי ומוכנים להגיע בהתראה קצרה (אבל לא לסמוך על זה... עדיף להתקשר שוב ושוב).

• הוסף לסימניות
זה דחוף?
האם שייכת אפשרות של אשפוז?
(קרה שאשפזו אותי, רק כדי שרופא אינדוקרינולוג יראה אותי בהקדם.)

• הוסף לסימניות
אצלנו אפילו אין תורים שאפשר לקבוע
זה תחום שנופל בין הכיסאות
כי אין רופאים!!

• הוסף לסימניות
כך זה גם בבני ברק ,
מרגיש לי שהשרות של מאוחדת לוקה בחסר בזמן האחרון

• הוסף לסימניות
יש למאוחדת "מעלה" מיוחדת
שהיא מאוד מאוד מפחדת...

וברצינות, אין כמו איום של מעבר קופה וצפונה כדי להעמיד את כל השרות לקוחות שלהם על הרגלים ולכרע ולהשתחוות בפניך...
מנסיון...

וברצינות, אם זה לא דחוף, אז מה הלחץ? מקובל לפעמים שלרפואה יועצת יש תורים ארוכים תוך קדימות לדברים דחופים.
אם לא דחוף לכם, אל "תבזבזו כדורים" על זה....

• הוסף לסימניות
וברצינות, אם זה לא דחוף, אז מה הלחץ? מקובל לפעמים שלרפואה יועצת יש תורים ארוכים תוך קדימות לדברים דחופים.
אם לא דחוף לכם, אל "תבזבזו כדורים" על זה....
דחיפות היא עניין יחסי
לראות רופאת נשים בשבוע 22 (למשל חוויה שחווינו) זה באמת לא אסון
אבל היה עדיף שלו
ילד בריא
ומפותח שלא גובהה
זה לא אסון
אבל בגיל הזה
חמש חודשים הם בהחלט משמעותיים
נראה לי

• הוסף לסימניות
תפנו למרפאות חוץ.
תבקשו מקופח טופס 17, וחוץ מנסיעה מעצבנת לבי"ח-
התור שלכם יוכל להיותת הרבה יותר זריז.

• הוסף לסימניות
אני במקרה דומה שלא היו תורים זמינים לאדרוקרינולוג
קיבלתי הפניה טופס 17 למרפאות חוץ
אבל אני לא במאוחדת

• הוסף לסימניות
אם אתם בלחץ של זמן (ילד לקראת סוף גדילה וכדו'),
תנסו לאיים לעזוב (שוב, מניסיון שלי, אח"כ ליקוקים והתחנפויות כולל טלפון חודשי של "מה שלומכם")
או לערב את המנהל קשרי לקוחות שזה התפקיד שלו...
או לממש את האיום;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה