קורונה הקורונה בעוד 10 שנים - השלכות מעשיות להיום!

האם תתחסנ/י לקורונה (בהנחה שמשרד הבריאות ימליץ ורוב הרבנים יתמכו)

• סה"כ מצביעים
    447
  • הוסף לסימניות
מה?!
לא מוגזם קצת?....
מאיפה המידע הזה??
בכלל לא ! זה ארוך .... יש לי מלא עדויות... לא חייבים להאמין אבל גם לא צריכים להיות כ"כ תמימים ולקבל כל מה שאומרים לכם

• הוסף לסימניות
בהריון הראשון שלי אמרו שאין לי נוגדני אדמת.
כבאתי אחרי הלידה להתחסן ראו שכבר חוסנתי פעמיים.
וממילא הנוגדנים נמצאים בגוף אף שלא רואים בבדיקות.
לא יודעת אם קורונה שונה.
אבל יש מציאות כזו של נוגדנים שלא נראים בבדיקות.
כנ"ל.
וגם אחרי שהתחסנתי כשעשו לי שוב בדיקה לא ראו נוגדנים...

• הוסף לסימניות
החיסון גורם לבעיות פוריות! (מוכח הם מסתירים את זה - זה חלק מהדילול אוכלסין)
היי, ואני שמעתי שדווקא הקורונה גורמת לירידה בפוריות.
הכל מתקשר לאותה מזימה אפילה??;)

• הוסף לסימניות
אם אין נוגדנים- אין חסינות בפני המחלה.
כבר הוכח לא כך ב10 שנים האחרונות

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש וירוסים כאלו.
אבל זה מה שאמרו לי לגבי קורונה.

הנ"ל מתייחס לחלק מהוירוסים, אולי הקורנה שונה ואולי כרגע אין מספיק מידע על הקורונה ולכן מתייחסים אליה כאל כזו שאם אין נוגדנים אין חיסון.
מה באמת לגבי הקורונה? לכאורה ימים יגידו.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ה
גם הקורונה.
(מעניין. החיסון טרם הושלם וכבר יודעים למה להתנגד אליו)
לביל גייטצ וכל החברים שלו יש מזמן את החיסון - לי יש הרצאות שלו מ 2015- 2017 שהוא מספר על הקרונה שתבוא וכמה הם מתכננים להמית בעולם זה צילום מסך מאחד ההרצאות - שפה מראה כמה הם מתכננים שימותו ואיפה -
אם אתם מבינים אנגלית טוב לא כפת לי לשלוח לכם כמה - (שוב לא חייב להאמין בזה אבל לא להיות תמימים!!)
1600683791891.png

• הוסף לסימניות
ה
לביל גייטצ וכל החברים שלו יש מזמן את החיסון - לי יש הרצאות שלו מ 2015- 2017 שהוא מספר על הקרונה שתבוא וכמה הם מתכננים להמית בעולם זה צילום מסך מאחד ההרצאות - שפה מראה כמה הם מתכננים שימותו ואיפה -
אם אתם מבינים אנגלית טוב לא כפת לי לשלוח לכם כמה - (שוב לא חייב להאמין בזה אבל לא להיות תמימים!!)צפה בקובץ המצורף 730082
כל העולם רודף שמונה חודשים אחרי חיסון ורק אתה יודע את הסוד איפה נמצא החיסון.
אולי תספר לממשלות של כל העולם. (אלא אם כן הם משתפים פעולה כולם כולל כל חברות החיסונים וכולל כל הצוותים הרפואיים של כל בתי החולים בעולם).

• הוסף לסימניות
כל העולם רודף שמונה חודשים אחרי חיסון ורק אתה יודע את הסוד איפה נמצא החיסון.
אולי תספר לממשלות של כל העולם. (אלא אם כן הם משתפים פעולה כולם כולל כל חברות החיסונים וכולל כל הצוותים הרפואיים של כל בתי החולים בעולם).
דבר ראשון אני לא גבר -
ואמרתי לך זה ארוך... לא נפתח את זה -יש בזה המון שקרים בתקשורת הם לא אומרים שום דבר

• הוסף לסימניות
דבר ראשון אני לא גבר -
ואמרתי לך זה ארוך... לא נפתח את זה -יש בזה המון שקרים בתקשורת הם לא אומרים שום דבר
אז גם התקשורת (כל ערוצי התקשורת בכל העולם) יודעת על החיסון של גיטס ומשתיקה אותו בכוונה.
ובינתיים מתים מליון איש ורק אתם יודעים את הסוד. ואפילו מה בדיוק התרכובת של החיסון ומה הנזק שלו.
אתם יכולים להרוויח מליארדים מהמידע המסווג שיש לכם ביד.

• הוסף לסימניות
קראתי את הפרק הראשון.
בכל הפרק, הוא אינו טוען בכלל שהחיסונים אינם יעילים.
טענתו היחידה [כשהוא חוזר על עצמו שוב ושוב במילים כאלו ואחרות] היא שיתכן ואולי יש אי אלו תופעות לוואי - באחוזים נמוכים מאד - מחיסוני הילדים. וזאת רק בגלל שאין זה דבר מוסרי למנוע מהתינוק חיסונים נגד מחלות מסכנות חיים - רק בשביל לבדוק האם יש תופעות לוואי מהחיסון החדש. ולכן נותנים לקבוצת הביקורת את החיסון החדש - שהוכיח את עצמו בשיעורים נמוכים של תופעות לוואי.
ניסוח מדוייק יותר שכתב כאן "יוסף גיל שחר", לטענה המרכזית בספר "צבים כל הדרך למטה": לאף חיסון מאלו הניתנים בתוכנית החיסונים לילדי ישראל, לא נעשה ניסוי בטיחות קליני כפי שראוי להיות וכפי שמקובל בעולם המחקר הרפואי.
כלומר ניסוי, שמחלק תינוקות באופן אקראי לשתי קבוצות. קבוצה אחת מקבלת את החיסון והקבוצה השניה מקבלת זריקת דמה, שמכילה מים סטריליים - פלצבו, כאשר לא הרופאים ולא האחיות ולא ההורים יודעים מה קיבל כל תינוק.

• הוסף לסימניות
ניסוח מדוייק יותר שכתב כאן "יוסף גיל שחר", לטענה המרכזית בספר "צבים כל הדרך למטה": לאף חיסון מאלו הניתנים בתוכנית החיסונים לילדי ישראל, לא נעשה ניסוי בטיחות קליני כפי שראוי להיות וכפי שמקובל בעולם המחקר הרפואי.
כלומר ניסוי, שמחלק תינוקות באופן אקראי לשתי קבוצות. קבוצה אחת מקבלת את החיסון והקבוצה השניה מקבלת זריקת דמה, שמכילה מים סטריליים - פלצבו, כאשר לא הרופאים ולא האחיות ולא ההורים יודעים מה קיבל כל תינוק.
הניסוח דווקא פחות מדויק.
כמו שאפשר לראות בפרק שבספר - יש בהחלט מספיק חיסונים שנעשו בהם ניסויי בטיחות קליניים. נתנו את החיסון לקבוצה אחת, ולקבוצה השניה נתנו את אותו תרכיב, רק בלי האנטיגן - החומר שלמעשה גורם לחיסון, ובדקו את ההבדל בין שתי הקבוצות.

הטענה של מחבר הספר היא שיתכן שהתרכיב של החיסון - גם בלי החומר המחסן - גורם לתופעות לוואי. אלא שכמובן ה-FDA בודק גם את החומר המדויק שבו מערבים את האנטיגן, והוא לא היה מאשר את החיסון בלי בדיקה יסודית שאין בתרכיב שום דבר שעשוי להיות מסוכן. והמחבר גם מתעלם מהעובדה הפשוטה שיכולות להיות תופעות לוואי שאין להן שום קשר לחיסון.

אני מוכן להתחייב, שאם היו עושים ניסוי כמו שהמחברים רוצים - לוקחים קבוצת תינוקות תמימה, ומונעים מהם חיסונים שנועדו להבטיח את בריאותם - היו קמים המחברים וצועקים על השחיתות של חברות החיסונים, שמוכנות לסכן קבוצה גדולה של תינוקות, העיקר שתהיה להם הוכחה לבטיחות החיסונים.

• הוסף לסימניות
הניסוח דווקא פחות מדויק.
כמו שאפשר לראות בפרק שבספר - יש בהחלט מספיק חיסונים שנעשו בהם ניסויי בטיחות קליניים. נתנו את החיסון לקבוצה אחת, ולקבוצה השניה נתנו את אותו תרכיב, רק בלי האנטיגן - החומר שלמעשה גורם לחיסון, ובדקו את ההבדל בין שתי הקבוצות.

הטענה של מחבר הספר היא שיתכן שהתרכיב של החיסון - גם בלי החומר המחסן - גורם לתופעות לוואי. אלא שכמובן ה-FDA בודק גם את החומר המדויק שבו מערבים את האנטיגן, והוא לא היה מאשר את החיסון בלי בדיקה יסודית שאין בתרכיב שום דבר שעשוי להיות מסוכן. והמחבר גם מתעלם מהעובדה הפשוטה שיכולות להיות תופעות לוואי שאין להן שום קשר לחיסון.

אני מוכן להתחייב, שאם היו עושים ניסוי כמו שהמחברים רוצים - לוקחים קבוצת תינוקות תמימה, ומונעים מהם חיסונים שנועדו להבטיח את בריאותם - היו קמים המחברים וצועקים על השחיתות של חברות החיסונים, שמוכנות לסכן קבוצה גדולה של תינוקות, העיקר שתהיה להם הוכחה לבטיחות החיסונים.
קראת את הפרק וזה מה שאתה אומר?
כנראה אין לך הבנת הנקרא.
א. זה לא "יתכן" שזה גורם. זה בהגדרה (החומרים שנמצאים שם מחרידים)
ב. הביעה היא שלא נעשתה שום בדיקה לחומרים האלה. שום בדיקה.
ג. הם דווקא כן מתייחסים לתופעות לוואי לא קשורות
ד. מחברי הספר אכן צועקים על זה שלוקחים תינוקות ומשתמשים בהם לניסוי מסוכן ומיותר

• הוסף לסימניות
לכל מי שחיפש מקור לבעיות פוריות ל״ע כתוצאה מקורונה - היה על זה אשכול בתחילת התקופה

• הוסף לסימניות
לכל מי שחיפש מקור לבעיות פוריות ל״ע כתוצאה מקורונה - היה על זה אשכול בתחילת התקופה

שמועות של גל ראשון.
לא מקור אמין, בקיצור.

• הוסף לסימניות
אז גם התקשורת (כל ערוצי התקשורת בכל העולם) יודעת על החיסון של גיטס ומשתיקה אותו בכוונה.
ובינתיים מתים מליון איש ורק אתם יודעים את הסוד. ואפילו מה בדיוק התרכובת של החיסון ומה הנזק שלו.
אתם יכולים להרוויח מליארדים מהמידע המסווג שיש לכם ביד.
יש קבוצה גדולה בשם הבנים החופשיים אני חושבת שאלו הקונספירציות שלהם זה כולל גם את השבבים שמזריק ביבי בחיסונים קיצור אנשים רדופים

• הוסף לסימניות
א. זה לא "יתכן" שזה גורם. זה בהגדרה (החומרים שנמצאים שם מחרידים)
מקור? איפה זה כתוב בפרק?
ב. הביעה היא שלא נעשתה שום בדיקה לחומרים האלה. שום בדיקה.
זו טענה שלא הוכחה. יש רשימה מאד ברורה של חומרים מסוכנים ושעשויים להיות מסוכנים, וכל השאר בחזקת כשרות.
ד. מחברי הספר אכן צועקים על זה שלוקחים תינוקות ומשתמשים בהם לניסוי מסוכן ומיותר
אם הם לא מוכנים לעשות ניסויים בתינוקות, איך יוכלו לבדוק את בטיחות החיסונים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה