הקורסים של ערן שטרן

• הוסף לסימניות
שלום,
הייתי מעונינת להתמקצע יותר בעריכת סרטים באפטר,
חשבתי לרכוש את הקורס הזה של ערן שטרן וללמוד דרכו.
יש כאן מישהו שרכש קורסים של ערן ואכן התמקצע והשתדרג דרכם?
ומישהו מכיר את הקורס הספציפי הזה? הוא מיועד למתקדמים?
כי כבר למדתי אפטר בקורס מקצועי ואני מעונינת ביותר...
אשמח לשמוע מידע!

• הוסף לסימניות
הקורס של ערן שטרן של אפטר אפקטס עושה סדר בראש ובמוח. סביר להניח שגם אם למדת קורס מאד מקצועי, עדיין יהיו לך הרבה חידושים, כי כל אפטריסטית משתמש בכלים ואפקטים שונים.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה! אני נוטה לכיוון של רכישת הקורס,
אבל אשמח לשמוע מעוד מישהי שקנתה ונהנתה לפני שאני מוציאה את הסכום......

• הוסף לסימניות
את יכולה להכנס לאתר שלו, ולצפות במדריכים אחרים שלו, לראות אם את מתחברת לסגנון ולצורת ההסבר. כמו כן, נראה לי שיש שם טעימות מהקורס השלם.

• הוסף לסימניות
את יכולה להכנס לאתר שלו, ולצפות במדריכים אחרים שלו, לראות אם את מתחברת לסגנון ולצורת ההסבר. כמו כן, נראה לי שיש שם טעימות מהקורס השלם.
רעיון!
אני אנסה באמת, תודה!

• תודה
Reactions: BRO
  • הוסף לסימניות
אני לא יודעת איך הקורס האנטרנטי של ערן, אבל אני לומדת מולטימדיה באחת המכללות ויש לנו איתו 7-8 שיעורים - ששווים זהב!! הוא פשוט אלוף ומסביר מדהים, ויש לו המון טיפים מעולים.

• הוסף לסימניות
אני למדתי אפטר רק מהדיסקים שלו, והוא מסביר מעולה!
ממש אהבתי את הלימוד דרך הדיסקים, זה ברמה גבוהה, ובאפטר תמיד יש מה ללמוד.

רק צריך לקחת בחשבון שצריך הרבה משמעת עצמית, כי אין לך משהו שעומד על הראש..

אני אישית ישבתי מרותקת, וממש הייתי צריכה להפסיק בכח כדי ללכת לישון.

• הוסף לסימניות
את המדריכים באתר מאוד אהבתי ולמדתי מהם המון
קניתי את הקורס של פרטיקיולר שלו,
ולא יצא מזה משהו,
אולי כי זה ספציפי מדי, אולי ההתחלה מייגעת
יכול להיות שקורסים אחרים יותר יעילים מזה
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
רק צריך לקחת בחשבון שצריך הרבה משמעת עצמית, כי אין לך משהו שעומד על הראש..
שיקול שחיבים לקחת בחשבון.
אני בהתחלה התלהבתי אבל לא החזקתי מעמד
ולבסוף נשארתי באותו מקום...
לדעתי עדיף ללמוד בקורס - זה מחייב הש"ב וכו'...

• הוסף לסימניות
אני גם מצטרף להמלצה, ומסכים עם קודמי שצריך הרבה משמעת עצמית

• הוסף לסימניות
גם אני למדתי מתוך הדיסקים שלו. מוצלח מאד!
אם כי בשלבים המתקדמים קצת הסתבכתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה