כללי הקטנה והגדלה של כל הטקסט באינדיזיין

• פותח הנושא rubi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום חברים.
האם יש דרך לסמן את כל הטקסט באינדזיין ולומר לו להגדיל או להקטין במספר נקודות רצוי
את כל הטקסט.
הכוונה שיש לי מספר גדלים של גופן, לדוגמא, יש לי טקסט בגודל 10 וטקסט בגודל 13
אני רוצה להגדיל את כולם ב 2נקודות כלומר ה10 יהיה 12 וה13 יהיה 15.
בוורד יש אפשרות כזאת ע"י סימון הטקסט הרצוי ואז ללחוץ CTRL+[.
אני יודע על אפשרות דרך הגדלה או הקטנה באחוזים, אבל אני רוצה לדעת ע"י נקודות.
מי שיודע על פיתרון בפעולה אחת אודה לו מואד, לא מעונין להתחיל לשנות בכל סגנון וסגנון, אלא בסימון אחד לכל הטקסט (מצוי בעיקר במודעה).
תודה ויום טוב.

• הוסף לסימניות
CTRL+SHIFT+<
מגדיל בדילוגים של 2 נק'
לחילופין " או > מקטין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א. י. ג.;1693663:
CTRL+SHIFT+<
מגדיל בדילוגים של 2 נק'
לחילופין " או > מקטין.
מה עם דילוגים של 1 יש?

• הוסף לסימניות
אפשר לשנות את גודל הקפיצות ב-preferences > units and increments אם אני לא טועה.

יש לי גם תוסף לאינדיזיין שמגדיל או מקטין כל טקסט כדי שבדיוק יתאים למקום שיש לו. הוא עובד בצורה של אחוזים, וזה יותר משוכלל מהגדלת או הקטנת הפונט. אפשר להוריד גירסת נסיון ל-30 יום:

http://www.id-extras.com/products/fit-text-to-frame

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1693908:
אפשר לשנות את גודל הקפיצות ב-preferences > units and increments אם אני לא טועה.

יש לי גם תוסף לאינדיזיין שמגדיל או מקטין כל טקסט כדי שבדיוק יתאים למקום שיש לו. הוא עובד בצורה של אחוזים, וזה יותר משוכלל מהגדלת או הקטנת הפונט. אפשר להוריד גירסת נסיון ל-30 יום:

http://www.id-extras.com/products/fit-text-to-frame
כבר כתבתי שאני מחפש לא דרך טיפול באחוזים, עם זה אני מסתדר יופי.

• הוסף לסימניות
ראיתי. אבל אז מה קורה עם המרווח בין השורות? הרי אם מגדילים את הפונט, צריך להגדיל גם את כל שאר הדברים הנלווים, לא?

בכל אופן, כמדומני ששוב להארבס יש סקריפט שעושה את זה ע"י שינוי גודל הפונט.

• הוסף לסימניות
אם רוצים רק לשנות גודל הפונט בלבד לפי נקודות, כל אות בהתאם לגודל שלה,
יש לי סקריפט פשוט מוכן לפעולה דומה, ואוכל בע"ה לשנותו עבורכם במחיר סביר, כדי שיעשה זאת.
אם תרצו פנו בפרטי.

וזאת כמובן רק במידה ואינכם רוצים למלא את כל התיבות, שלזה כבר הציע ר' אריאל את הסקריפט המשוכלל שלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה