כללי הקטנת אובייקט באילוס'

• הוסף לסימניות
עוד משהו מעצבן ביותר.
(אל תשאל למה זה מעצבן. אם תוכנה לא עובד כמו הראש שלך, זה אמור לעצבן. הרי כל העולם נברא בשבילי...)

כל האופציות האלו, עובדים פעם אחת.
ז"א אם עשיתי יישור ללמעלה. ואח"כ אני עושה חזור (CTRL+Z) אז הגם שהכל עוד מובחר (SELECTED) בכל זאת זה כבר לא עובד. רק הוא יישה יישור ללמעלה לאובייקט הקיצוני!

תגיד אתה, האם זה דבר נורמלי???

• הוסף לסימניות
ISOLATE הכוונה לבודד אובייקט מסויים, זה בעצם נועל לרגע את כל שאר המסמך (ועושה לך מסגרת אפורה סביב לאובייקט שבחרת)
מעולה למשל אם צריך להזיז/לשנות/לעדכן דברים בתוך קבוצה שנמצאת בסמיכות להרבה דברים אחרים, כדי שלא ייבחר לך כל מיני דברים לא קשורים - ככה רק הקבוצה ניתנת לעריכה, עד שאתה מסיים ועושה שוב דבל קליק וזה חוזר למצב רגיל.

• הוסף לסימניות
מצויין, חשוב ביותר בתוכנת אילוסטרייטר.
תודה.
איך אני מגיע לאפשרות כזו. ולמה זה משנה אצלי את האופציה מדאבל לטריפל, (משתמש עם הדאבל למשהו אחר) כשבמציאות לא ציינתי הISOLATE הזה?

• הוסף לסימניות
ISOLATE זו ברירת מחדל של התוכנה,
וזה מתנגש כי למצב ISOLATE צריך דבל קליק
אבל אם אתה סתם מיישר אובייקטים (לא קבוצות) זה לא מתנגש.

• הוסף לסימניות
טוב, אז אני עוד לא יודע מה זה.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, מה אתה עוד לא יודע?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את הנושא של ISOLATE, מה זה עושה. איך בדיוק זה בברירת מחדל. אני לא שום דבר באפור כשאני עושה דאבל קליק.

• הוסף לסימניות
תודה רבה. הסתדרתי (למה לא הבנתי שזה עובד רק על GROUP)
אז ככה, כשיש לי גרופ, שבפנים יש כמה פעמים גרופ. אז תמיד אני יכול להגיע לקבוצה הפנימי יותר על ידי שוב דאבל קליק. אבל איך אני יכול להגיע בחזרה רק LEVEL אחד קודם? כשאני עושה שוב דאבל קליק על הגרופ האחר, הוא יוצא לגמרי מהISOLATE.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג, אני לא עד כדי כך יודעת....

• הוסף לסימניות
טוב, ניסיתי עכשיו, וזה עבד לי ככה:
דבל קליק על גרופ מורכב
עוד דבל קליק על גרופ בתוך הגרופ
לחיצה אחת מחוץ לגרופ הפנימי אבל בתוך תחום הגרופ המרכזי החזירה אותי למצב ISOLATE של כל הגרופ הגדול.
נשמע מסובך?

• הוסף לסימניות
מצאתי. קונטרול+דאבל קליק.
לחיצה אחת לא עובד אצלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה