במה זה תלוי? כדאי לעשות צילום לפני שבאים לאורטופד או שאין צורך?בהחלט יש מה לבדוק.
בהתאחות של השברבמה זה תלוי
בחצי התחתון של הידבאיזה איזור ביד נמצא השבר?
אצלינו זה היה במיון ורק הפנו לרופא במידת הצורך ולהורדהבד"כ הרופא המגבס קובע תור לביקורת לפחות פעמיים במהלך הזמן הזה, בבביקורת הוא בודק אופציה של הקטנה
אז ממש מומלץ ללכת לרופא לביקורת, גם כדי לודא שזה מתאחה בצורה תקינהאצלינו זה היה במיון ורק הפנו לרופא במידת הצורך ולהורדה
בהתאחות של השבר
ובכלל, במיקום שלו.
מומלץ לעשות קודם צילום.
בשביל צילום צריך להוריד קודם את הגבס?אז ממש מומלץ ללכת לרופא לביקורת, גם כדי לודא שזה מתאחה בצורה תקינה
בהחלט יש מה לבדוק.
תודה על העצהאז ממש מומלץ ללכת לרופא לביקורת, גם כדי לודא שזה מתאחה בצורה תקינה
כל הכבוד לך שאת זוכרת לעדכןתודה על העצה
אכן היינו אצל האורטופד היום לאחר צילום ואמר שאכן כמעט הכל מאוחה ב"ה והוא חתך את הגבס למתחת המרפק ושבוע הבא יתכן שכבר יסיר לגמרי
שמעתי על ר' חיים גריינימן זצ"ל שכשאנשים באו אליו עם הצרות שלהם הוא אמר למה כשיש לכם שמחות אתם לא באים לספר והרבה פעמים פגש אנשים שהתייעצו איתו לפני תקופה על בעיה מסוימת הוא זכר לשאול אותם מה קרה בסוף ולמה לא באת לספר...כל הכבוד לך שאת זוכרת לעדכן
ואני ממש שמחה בשבילך, ב"ה
גם אני עם ביתי עם גבס מעל המרפק מלפני שבוע יש באמת מה לבדוק אופציה להקטנה או שצריך לחכות עוד קצת
מתי באמצע לא נראה לי שלפני לפחות שבועים יש סיכוי אבל יש מקרים של דעה שונה של רופא איפה גיבסו אותה אם במיון וכ"ש טרם בהחלט יתכן שרופא מומחה יחשוב אחרתבטח. לבן שלי היה גבס והקטינו באמצע
בלי קשר כדאי כך הרופא יוכל לראות מה קורה עכשיו עם השברכנראה כדאי לעשות צילום קודם לא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים