כללי הקטנת גודל עמוד באינדיזיין, משמאל ולא מימין, תודה מראש!

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ מרובה עמודים באינדיזיין, נניח גודל של A4 שוכב.
אני רוצה להקטין את רוחב הקובץ ב-6 סמ' (מ-29.7 ל- 23.7) במסטר
ניסיתי ב-PAGE TOOL, הבעיה שבקטנה אוטומטית השטח ש"ננגס" הוא מימין, ואני רוצה לחתוך דווקא את כל החלק השמאלי של הקובץ (300 עמודים)
מצ"ב תמונה להבנת הרעיון.
יש לזה סקריפ או משהו טכני? ניסיתי המון דרכים
(לשמור ב-PDF ואותו לקצר זה לא אופציה בשבילי כיון שיש עמודים שצריך לסדר)

תודה רבה לעונים!!!
פשוט חסד לשמו!

• הוסף לסימניות
לדעתי עדיף להמנע מכלי הדפים אם אפשר. הפתרון תלוי בקובץ -- אבל אם זה רק טקסט, אז לשנות את הגודל של העמודים בהגדרות המסמך, למחוק את שאר העמודים, ולהזרים את הטקסט שוב -- אחרי ששינית את שוליים למיקום הנכון (או הוספת תיבה בעמוד המסטר).
אם זה יותר מטקסט, אז אפשר להריץ סקריפט שמגיע עם אינדיזיין שמזיז אובייקטים...

• הוסף לסימניות
למה??

ומהו הסקריפ, מה המטרה שלו?

• הוסף לסימניות
כשמשנים את גודל העמודים עם כלי הדפים, זה יכול לגרום להודעות שגיאה כשמנסים להחיל מסטר מחדש על אחד העמודים.

הסקריפט פשוט יזיז את הכל לכוון הרצוי כדי לסגור את הרווח.

• הוסף לסימניות
דווקא זה עבד לי מעולה, אבל אשמח לקבל את הסקריפ.

תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה