נכתב ע"י g2035;1132008:יש לי ספר שלם שכשעימדו את זה, עשו את בגודל A4 והטקסט ממורכז.
למעשה צריך גודל הרבה יותר קטן.
האם הדפוס יסתדר עם זה, או שאני צריך להקטין את גודל הדפים?
ואם כן, איך אני עושה את זה הכי בקל באינדיזיין?
ואז הכתב יהיה פיצי מה יש לו מזה?נכתב ע"י גרף הול;1132027:למה אינדזיין?
אפשר להדפיס לPDF. ולהגדיר גודל עמוד רצוי. ולהתאים את התוכן לעמוד.
בהצלחה
נכתב ע"י זוהר טל;1132083:אז תחתכי את השוליים ב-PDF
נכתב ע"י זוהר טל;1132414:אז את יכולה לפתוח באינדזיין דף בגודל הרצוי,
ויש סקריפט שבעזרתו את יכולה להכניס את קובץ ה-PDF
ואז תסגרי שוב מחדש ל-PDF
אבל זה מה שהיא רוצה, שהתוכן ישאר בגודל המקורי, רק שיש הרבה שוליים בצדדים.נכתב ע"י גרף הול;1132615:לא. הסקריפט מכניס את הPDF בגודל המקורי שלו. ולא בגודל העמוד באינד'.
ולכן העצה שלי היא כנ"ל.
להדפיס את הקובץ PDF ע"י מדפסת PDF. ולהגדיר גודל עמוד רצוי. ואח"כ התאמת תוכן לעמוד.
בהצלחה
נכתב ע"י זוהר טל;1132705:אבל זה מה שהיא רוצה, שהתוכן ישאר בגודל המקורי, רק שיש הרבה שוליים בצדדים.
הבנתי נכון?
נכתב ע"י זוהר טל;1132705:אבל זה מה שהיא רוצה, שהתוכן ישאר בגודל המקורי, רק שיש הרבה שוליים בצדדים.
הבנתי נכון?
נכתב ע"י g2035;1133845:אולי בכל זאת?
מי יכול להדריך אותי איך להוריד שוליים מקובץ PDF באינדיזיין ולהשאיר את גודל הטקסט.
תודה עצומה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים