כללי הקטנת הרבה תמונות ביחד - פוטושופ או ברידג'? CS4

• הוסף לסימניות
יש לי המון תמונות להעלות לאתר, אני צריכה לשנות את הגודל ל-600 על 450, מה הדרך הכי פשוטה?
אני ממש מתלמדת על התוכנות אז אשמח להסבר מפורט ככל האפשר.
עוד מעט יהיו לידי הספרים של מנטור אז אפשר להפנות אותי לשם אם ההוראות שם טובות.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש בפוטושופ, בתפריט windows, חלונית מאד חשובה שנקראת "actions".
מקליטים בה את פעולת ההקטנה, ואח"כ אפשר להפעיל אותה בלחיצת כפתור על כל הקבצים האחרים.
אני הייתי עושה את זה בדרך זו. קלה ומהירה.

בברידג' אני לא מתמצאת.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
סליחה, נשלח פעמיים.

• הוסף לסימניות
את יכולה לתת לי הוראות יותר מדויקות על האקשן?
איך זה עובד?
תודה!

• הוסף לסימניות
תשלחי לי למייל מספר ואני אדריך אותך בשמחה. ילך יותר מהר.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אני די פנויה עכשיו, ובשמחה!

• הוסף לסימניות
אפשר בבריג' שיפתח לך את הפוטושופ, או לפתוח ישירות את הפוטושופ.
קובץ>סקריפט> מעבד התמונות.

תרדו כבר מגודל תמונה!!!
תרדו כבר מהאקשנים!!!!

• הוסף לסימניות
תוכנה להקטנת תמונות

תוכנה פשוטה וקטנה להקטנת כמויות של תמונות.
שימו רק לב להפעיל את הלחצן שיוצר קובץ העתק ושלא יקטין את המקור.
בהצלחה.

קבצים מצורפים

• תוכנה להקטנת תמונות (1).rar
    1.4 MB · צפיות: 18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה