כללי הקטנת טקסט באינדנזיין ללא הקטנת התיבה

• הוסף לסימניות
שלום,
עשיתי חוברת בת כמה עמודים, אני צריכה להגדיל את כל הטקסט באופן יחסי אבל בלי לשנות את גודל התיבה.
יש אפשרות כזו באינדיזיין?
אשמח מאוד על כל עזרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י thzahav;750413:
שלום,
עשיתי חוברת בת כמה עמודים, אני צריכה להגדיל את כל הטקסט באופן יחסי אבל בלי לשנות את גודל התיבה.
אשמח מאוד על כל עזרה.

בחר הכל, לחץ cntrl או shift ואולי שניהם.איני זוכר בע"פ,
וכעת לחץ על הסוגריים האלו<.
אפשרות נוספת, אם לא נגעת בשום אחד מהטקסטים באחוזים שלו,
בחר הכל, ובאפשרות אות הגדל מעבר למאה אחוז את הטקסט. למשל 120%.

כל זה כמובן אם מדובר בכמה טקסטים בגדלים שונים. אם לא פשוט הגדל גודל האות כמובן.

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
באפשרות הראשונה הוא מגדיל לי גם את התיבה, ואת זה אני לא רוצה.
באפשרות השניה, לא מצאתי איפה אני יכולה להגדיר הגדלת הטקסט באחוזים. איך זה רשום באנגלית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י thzahav;750413:
שלום,
אשמח מאוד על כל עזרה.

נכתב ע"י thzahav;750551:
תודה רבה,
באפשרות הראשונה הוא מגדיל לי גם את התיבה, ואת זה אני לא רוצה.
באפשרות השניה, לא מצאתי איפה אני יכולה להגדיר הגדלת הטקסט באחוזים. איך זה רשום באנגלית?

אם בחרת את כל הטקסט, ועשית כפי שכתבתי אין שום סיבה שיגדל התיבה. אולי בחרת את כל התיבות ולא את כל הטקסט?
האפשאות השניה נמצאת באפשרויות תו מתקדמות בסגנון פסקה/תו
או בסרגל. למעלה בצד ימין בעברית. כאשר אתה במצב אות.
אינני יודע איך נקרא באנגלית. אך יש ליד סמל של חץ המתרחב לשני הצדדים, באחד לגובה ובשני לרוחב.
צריך לשנות את שניהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה