כללי הקטנת משקל קובץ פידיאף

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה, שיכול להיות שהיא בגדר מדע בידיוני - - -
יש לי מגזין מ"ח עמוד
ואני רוצה להעביר אותו במייל ללקוחות

איך אני יכולה להפחית את משקלו למקסימום ד' מגה - - -
(כרגע הוא שוקל י"ח מגה)

ו - - - -
כן ניסיתי הכל, smallest size, פיט לדף יותר קטן

יש רעיון אחר????
(כמובן הקובץ לא מיועד להדפסה)

• הוסף לסימניות
את יכולה לסגור אותו חלקים חלקים. בסגירה לדפוס באינדיזיין לסמן מעמ' 1-5 ואחר כל מ5-9 וכך שהלקוח יראה. כך גם אפשר לשלוח במייל לבית דפוס קבצים באיכות דפוס.

• הוסף לסימניות
תדפיסי לפוסטסקריפט ותעשי דיסטילר smallest size.
אני מאמין שמה שכתבת שניסית כבר היינו מתוך האקרובט ולא בשיטה זו.

• הוסף לסימניות
תודה, אבל - - -

זה לא מיועד ללקוח,
אלא ללקוחות שיתרשמו מהמגזין, לכן הם צריכים את כל המגזין יחד.

נקי, ניסיתי גם את זה וזה לא עזר
(ז"א עזר, אבל הגיע רק ל18 מגה)

יש דרך אחרת?
אולי תוכנה שמקווצת?
זיפ הוא אופציה, אבל עדיין הוא לא מקווץ כ"כ (כולה מקטין בכמה k)

• הוסף לסימניות
הבעיה היא בדרך כלל בתמונות נמצורפות לקובץ ולכן אתה יכול להכנס להגדרות של הדיסטילר ולהוריד את הרזולוציה בדחיסה ל72 Dpi ואז תקבל קובץ הכי קטן שאפשר

• הוסף לסימניות
אם הבעיה היא רק איך להעביר לאנשים, אני יכול לתת לך חד פעמי שירות של לינק מהאפטיפי של האתר, רק תעבירי אלי את הקובץ (בסקייפ למשל) ואני אשלח לך לינק להורדה ישירה ומהירה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה