כללי הקטנת משקל של קובץ

• הוסף לסימניות
אני סוגרת עכשיו פרויקט שלם לדפוס.
כל החומרים נערכו באינדיזיין ועמוסים בתמונות איכותיות,
אני סוגרת דרך הדפסה ל 'פוסטסקריפט' ובכל זאת הדפוס מבקש שאני יוריד את המשקל של הקבצים. לטענות הם עדיין כבדים מאד. (מעניין שזה הדפוס הראשון שמתלונן לי, אבל אני רוצה לרצות גם אותו)
איך ניתן להוריד את המשקל של הקובץ בלי להוריד מהאיכות?

• הוסף לסימניות
לבצע ייצוא [עדיף מהדפסה]. ולהנמיך את הרזלוציה של התמונות ל 300 DPI בייצוא

• הוסף לסימניות
סגרתי כך כמעט את הכל, ועכשיו שמתי לב שהוא הפך את כל הגישות שהשארתי לשטח לבן מת. אז מה הרווחתי?
יש מצב שישארו הבלידים?

• הוסף לסימניות
אין עוד דרך?
רק להשאיר כבד?!

• הוסף לסימניות
דחוףףףףףףףף!
אני תקועה עם קבצים ששוקלים 19 מגה... הדפוס עושה בעיות.
ניסיתי את כל השיטות הידועות לי ולאלו שניסו לעזור לי ועדיין או שהאיכות יודרת דרסטית או שהמשקל עולה.
S.O.S!!!

• הוסף לסימניות
ב"ה הסתדרתי
תודה רבה רבה לניקית 'יפית 100' על העזרה שהגישה לי בסבלנות בשעה 4 (!!!!!) לפנות בוקר :eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה