עזרה הקטנת סוגריית בוורד

• פותח הנושא ש"ך
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כנס לוורד, חיפוש והחלפה, הכנס את המחרוזת שהביא לך, (אם ברצונך לחפש סוגריים עגולות אז תחליף לעגולות = \(*\), בסדר?) למטה יש ללחוץ על עוד (זה ישתנה לפחות, ולסמן בוי את ההגדרה השתמש בתווים כלליים.

• הוסף לסימניות
תודה ענקית!!!!!!!!!!
כל הכבוד על הענות המהירה.
המשך יום טוב ומקסים!!!

• הוסף לסימניות
ומישהו יכול לעזור לי איך אני יכול למצוא את כל המקורות כמו בתמונה ולהקטין את כולם בבת אחת (אם זה אפשרי...)
ניסיתי כמו שאמרו פה ולא הלך לי...
צילום מסך 2022-04-03 163552.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצאתי את הטעות שלי... עשיתי את הסימן / במקום את \
תודה רבה
זה הדבר הכי מעצבן שיש בגרפ...
הסימן שלי הוא שזה \ נמצא (עכ"פ אצלי) מעל האנטר וזה מבטא ביטול תווים כללים (שאם כתוב נקודה. שזה תו כלשהו, ואני רוצה באמת נקודה, אז כותבים לפני \. ואז הוא מוצא נקודה, וזה גם כמו האלכסון של האות א'.

• הוסף לסימניות
עובד לך כעת?
כן ב"ה
זה הדבר הכי מעצבן שיש בגרפ...
הסימן שלי הוא שזה \ נמצא (עכ"פ אצלי) מעל האנטר וזה מבטא ביטול תווים כללים (שאם כתוב נקודה. שזה תו כלשהו, ואני רוצה באמת נקודה, אז כותבים לפני \. ואז הוא מוצא נקודה, וזה גם כמו האלכסון של האות א'.
תודה על ההסבר המועיל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה