כללי הקטנת שוליים לקבצי פי די אף באינדיזיין

• הוסף לסימניות
האם יש קיצור דרך?
אני יודעת שלתמונה זה אלט+קנטרל +שיוט + c
אבל לקבצים של פי די אף זה לא עובד----
תודה

• הוסף לסימניות
כשאני גוררת קובץ לאינד'
ואני רוצה להתאים את הגודל לקו המתאר שמסביבו.
אז בתמונה זה ע"י הקיצור הנ"ל.
השאלה שלי מה הקיצור של קבצי פי די אף--
כשיש הרבה מודעות זה משמעותי...........

• הוסף לסימניות
יש אייקונים למעלה
שיכולים לעזור
אנסה לחפש גם קיצור...

קבצים מצורפים

• Screen shot 2013-11-10 at 13.38.08.png
    KB 5.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אפשר גם לחיצה ימנית על הקובץ ובחירה
בצילום מצורפים גם קיצורי מקלדת שימי לב

קבצים מצורפים

• Screen shot 2013-11-10 at 13.40.26.png
    KB 112.3 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה!
דבר שני כתבתי למעלה שאני מצליחה בקבצי גיפג...
באיקונים האלו, ובקיצורים...
השאלה שלי היא לגבי פי די אף........
תודה בכל אופן על המאמץ-- צילומי מסך וכו'

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
טוב ניסתי אלט + קנוטרול + C
וב"ה הצליח!!!
תודה רבה לך!!!

• הוסף לסימניות
עליתי מה היתה הבעיה, אני שנים מעמדת באינד'
ותמיד אוטומטית זה הגיע בגודל הנכון
ועכשיו קבלתי קבצים שהכינו אותם באילוס' שמסביב יש קבצים שלא רואים וזה כאילו תחם אותם גם, וזה אכן באמת לא עבד הקיצורים וגם האיקונים על כאלו קבצים והייתי צריכה להקטין ידנית...
ובגיפג אין תבעיה הזאת------
תודה בכל אופן, בזכותך קלטתי מה היתה הבעיה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה