כללי הקטנת תמונה

• הוסף לסימניות
עבדתי על קובץ בפוטשופ במידה גדולה מאוד, ועכשין שאני מקטין אותו אני מאבד מהאיכות שלו, כיצד אני עושה הקטנה מבלי לאבד מהאיכות? מדובר בקובץ PSD פתוח

• הוסף לסימניות
מה פירוש מאבד מהאיכות?

• הוסף לסימניות
זה עם אפקטים ומתקלקל לי

• הוסף לסימניות
אם הכוונה לכך שהסטיילים (שדואו סטרוק וכו) נשארים בערכים המקוריים שלהם - כשמקטינים את הקובץ באימג' סייז ניתן לסמן את Scale Styles ואז הערכים משתנים באופן יחסי.

• הוסף לסימניות
זהו הברירת מחדל ואפילו הכי זה לא עוזר

• הוסף לסימניות
הגדרת אותו בתור "אובייקט חכם"? (SMART OBJECT)?

• הוסף לסימניות
לא

• הוסף לסימניות
השאלה היא, למה אתה קורא 'הקטנת תמונה'?
האם אתה מנסה להקטין את המימדים שלה, או את המשקל?
ואיך בדיוק אתה עושה זאת?

• הוסף לסימניות
אני מקטין את התמונה ב-image size ... ואז האפקטים מתקלקלים לי

• הוסף לסימניות
היכן כל המומחים?

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה שהתמונה תשאר כמות שהיא
תעשה סייב אז ותשמור בפורמט של פלאט אימג'
אח"כ תפתח דף עבודה חדש ותייבא או תגרור את התמונה שעבדת עליה
כך זה בטוח לא ישתנה אבל לא תוכל לבצע שינויים בתמונה שתייבא

• הוסף לסימניות
אתה כרגע בפורמט של פוטושופ. אם סיימת לטפל בתמונה, תסגור ל-JPEG ואז תקטין.

• הוסף לסימניות
אם בכל אופן רוצים להקטין את הערכים של הסטיילים בקובץ הפתוח - מקש ימני על הסטיילים ו"scale effect" (באחוזים, אפ לשער מה היה אחוז הקטנת התמ ואז לשחק עם הערכים) רק שזה מעט ארוך בגלל שאפ' לבצע רק על שכבה בנפרד.

עוד דבר, ניתן להפוך את הסטיילים לשכבות רגילות - מקש ימני על הנל ו"create laye".
(כדאי לשמור העתק של השכבה לפני פירוקה )

בעיקרון אם 3 האפשרויות של האימג' סייז מסומנות, ובשלישי הדיפולט שלו הוא bicubic(best for smooth.. זה לא אמור לקרות.

• הוסף לסימניות
:eek:
נכתב ע"י Fayna S;666981:
אם בכל אופן רוצים להקטין את הערכים של הסטיילים בקובץ הפתוח - מקש ימני על הסטיילים ו"scale effect" (באחוזים, אפ לשער מה היה אחוז הקטנת התמ ואז לשחק עם הערכים) רק שזה מעט ארוך בגלל שאפ' לבצע רק על שכבה בנפרד.

עוד דבר, ניתן להפוך את הסטיילים לשכבות רגילות - מקש ימני על הנל ו"create laye".
(כדאי לשמור העתק של השכבה לפני פירוקה )

בעיקרון אם 3 האפשרויות של האימג' סייז מסומנות, ובשלישי הדיפולט שלו הוא bicubic(best for smooth.. זה לא אמור לקרות.
ניסתי את שלושתם ולא הלך לי!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaeli;666906:
אתה כרגע בפורמט של פוטושופ. אם סיימת לטפל בתמונה, תסגור ל-JPEG ואז תקטין.
אני רוצה להקטין בקובץ פתוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה