כללי הקטנת תמונות

• פותח הנושא צא
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע אם יש דרך פשוטה להקטין כמות גדולה של תמונות?

• הוסף לסימניות
הייתי מנסה

הייתי מנסה עם אקשן מתוך פוטושופ

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המהירה.
ככה הייתי עושה עד היום ואני מחפשת אם יש דרך יותר פשוטה ללא פוטושופ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צא;959710:
תודה על התשובה המהירה.
ככה הייתי עושה עד היום ואני מחפשת אם יש דרך יותר פשוטה ללא פוטושופ.

יש דרך פשוטה יותר בפוטושופ. ללא אקשן. עשו חיפוש בפרוג. דיברו על זה כמה וכמה פעמים

• הוסף לסימניות
image resizer

תוכנה חינמית מבית מייקרוסופט

• הוסף לסימניות
ראש קטן:יש לך אופיס אאוטלוק?
בחר את התמונות הרצויות, קליק ימני, שלח אל, נמען דואר, הקטנה של התמונות.
ואז נפתח חלון השליחה, לבחור את כל התמונות ומצורפות, ולשמור בשם במיקום הרצוי.

הצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
אוכל לשלוח לך את image resizer למייל, תוכנה קלה ופשוטה

• הוסף לסימניות
הדרך הפשוטה בפוטושופ:
file
scripts
image proccesor
בחירת תיקית התמונות שרוצים להקטין.
בחירת מיקום השמירה המחודשת.
בחירת סוג השמירה (PSD/JPEG וכו).
כשבוחרים JPEG אפשר להחליט את כמות הפיקסלים לאורך ולרוחב, ולפי זה מקטינים את התמונות ומשקלן.
לאחר בחירת כל ההגדרות, לחציה על RUN.
אין לגעת במחשב במהלך השמירה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
הסתדרתי עם התוכנה של אופיס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה