כללי הקטנת תמונות

• הוסף לסימניות
אני רוצה להקטין תמונות שיהיו גודל מסוים במכה אחת, התמונות נמצאות באותה תיקיה באיזה דרך ניתן לעשות זאת, כדי שלא נצטרך להעביר אחד אחד האם יש אפשרות כזו בפוטושופ או ע"י תוכנה אחרת אבל שמשאירה רזולוציה גבוהה

• הוסף לסימניות
הסקריפט "image processor" (בתפריט file).
את בוחרת את התיקיה בה נמצאות התמונות ואת הגודל הרצוי .הוא מריץ לבד את הקטנת הקבצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדס3;1476609:
הסקריפט "image processor" (בתפריט file).
את בוחרת את התיקיה בה נמצאות התמונות ואת הגודל הרצוי .הוא מריץ לבד את הקטנת הקבצים.
אין סקריפט כזה בפוטושופ cs4

• הוסף לסימניות
כמו שהציעו לך
תקליטי אקשן ותחילי אותו על תיקיה שלמה

• הוסף לסימניות
השאלה איך אפשר להקטין תמונות בתיקיה ללא פתיחת התמונות?נראה לי שיש כזו תוכנה רק שאיני זוכרת את שמה

• הוסף לסימניות
את לא יכולה לקחת ממישהו,
כי צריך את הגדרות התיקיה שלך, הגדרות הסיומת שלך והגדרות הגודל שלך!!,

• הוסף לסימניות
אם כן כיצד אני מכינה אקשן שמפנה אותי אל התיקיה כך שלא אצטרך לפתוח את התמונות שבתיקיה ולהפעיל עליהם את האקשן?
נ"ב נזכרתי בשם התוכנה והיא:
Easy Thumbnails רק שהיא מתאימה להקטנת תמונות עבור אינטרנט כי היא מקטינה פיקסלים.

• הוסף לסימניות
קראנצול, יש לך אפשרות לידע אותי כיצד לבנות אקשן כזה שיקטין את כל התמונות שבתיקיה מבלי שאצטרך לפתוח אותם (ליצור אקשן להקטנת תמונה זו לא בעיה הבעיה היחידה כיצד להחיל אותם על תיקיה שלימה)

• הוסף לסימניות
אני רוצה להקטין תמונות שיהיו גודל מסוים במכה אחת, התמונות נמצאות באותה תיקיה באיזה דרך ניתן לעשות זאת, כדי שלא נצטרך להעביר אחד אחד האם יש אפשרות כזו בפוטושופ או ע"י תוכנה אחרת אבל שמשאירה רזולוציה גבוהה
אם הבנתי את השאלה טוב, הדרך הפשוטה ביותר זה בתוכנה שמגיעה עם כל מחשב "Microsoft Office Picture Manager" בוחרים את כל התמונות בתקיה פותחים עם התוכנה הנ"ל, לבחור את האיקון למעלה של 'תצוגת תמונות ממוזערות', לוחצים על תמונה>שינוי גודל, בוחרים את הגודל הרצוי, ושומרים.

• הוסף לסימניות
קראנצול, יש לך אפשרות לידע אותי כיצד לבנות אקשן כזה שיקטין את כל התמונות שבתיקיה מבלי שאצטרך לפתוח אותם (ליצור אקשן להקטנת תמונה זו לא בעיה הבעיה היחידה כיצד להחיל אותם על תיקיה שלימה)
מדריך בדיוק על זה
https://www.youtube.com/watch?v=puni5gCMx7o

• הוסף לסימניות
יש אפשרות בפוטושופ ב:
קובץ><אוטומט>אצווה (באנגלית: batch) ושם מחילים את ההגדות הרצויות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה