הקיטש בהתגלמותו

• הוסף לסימניות
:)

קבצים מצורפים

• TA-0089.jpg
    KB 140.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
לקח לי כמה שניות להבין על מה אני מסתכל
הבעיה כאן שהאבן שטוחה לגמרי
ולא ממש ברור שזו טבעת
זווית אחרת של הטבעת אולי הייתה עושה את זה טוב יותר

• הוסף לסימניות
בס"ד

גם אני לא מרגיש את זה בולט.
משהו בתאורה/בזווית היה צריך להיות שונה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תנסי זווית אחרת

• הוסף לסימניות
כי זה לא בולט. זה יהלום שטוח.

אני מצרפת שתי זוויות שבהן תוכלו לראות טוב יותר איך הטבעת נראית. אני אישית הכי אוהבת את התמונה שבחרתי לאשכול. אני מניחה שהכלה, שהטבעת שייכת לה ולכן היא יודעת איך היא נראית, אוהבת גם היא את התמונה שבחרתי, אבל כנראה מי שלא ראה את הטבעת במציאות מתקשה יותר להתחבר.

(מיצג, יותר הגיוני לומר "הייתי מנסה זווית אחרת" או "חבל שלא ניסית זווית אחרת". מן הסתם ברור לך שהטבעת לא שלי אלא של כלה שצילמתי, והזר הוא זר הכלה שהיה לה בערב חתונתה. אז מן הסתם אין שום טעם בהמלצה לנסות זווית אחרת...)

קבצים מצורפים

• TA-0083.jpg
    KB 122.5 · צפיות: 16
  • TA-0085.jpg
    KB 111.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה אריאל;438982:
כי זה לא בולט. זה יהלום שטוח.

אני מצרפת שתי זוויות שבהן תוכלו לראות טוב יותר איך הטבעת נראית. אני אישית הכי אוהבת את התמונה שבחרתי לאשכול. אני מניחה שהכלה, שהטבעת שייכת לה ולכן היא יודעת איך היא נראית, אוהבת גם היא את התמונה שבחרתי, אבל כנראה מי שלא ראה את הטבעת במציאות מתקשה יותר להתחבר.

(מיצג, יותר הגיוני לומר "הייתי מנסה זווית אחרת" או "חבל שלא ניסית זווית אחרת". מן הסתם ברור לך שהטבעת לא שלי אלא של כלה שצילמתי, והזר הוא זר הכלה שהיה לה בערב חתונתה. אז מן הסתם אין שום טעם בהמלצה לנסות זווית אחרת...)

התמונה השניה כאן מראה עד כמה היהלום לא שטוח...
כנראה שזה עניין של טעם
אני לא מתחבר לחיבור בין הטבעת, הזווית והפרחים אליהם קישרת אותם

• הוסף לסימניות
בס"ד

מה שאמור היה להיות בולט זה מה שחבתי שבתכוונת אליו - חיבור בין הצורה של הטבעת העגולה לצורת הפרחים בתוספת יופיים. וזה לא בולט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה