דרוש מידע הקייטנות ברשתות הגנים החרדיים - עושק! ואין פוצה פה

והכי הזוי שבחוזה שהמנהל החתים אותה רשום שהיא לא יכולה לעבוד ברשת מתחרה באזור מגוריה עד שנתיים מאותו יום שהיא עוזבת...
פשוט כואב הלב!!!
זה לא תקף
אסור להוסיף לחוזה סעיפים כאלה
אבל אשמח ממש לראות את החוזה יש מצב?

אני עוברת על האשכולות בנושא.
וחשה גועל מההתנהלות של אנשים.
זה פשוט הזוי!!!
אם רק נעצור את השתיקה הטפשית הזאת!
אם נחנך אנשים שהם לא אמורים לסבול וניידע אותם בחוקים!
ואם אנחנו לא נעצור את זה-זה לא יפסק.

לגבי האמירה "מה עוזר שמדברים"
זה לא נכון.
אור השמש מחטא, נקודה.
ולציבור יש כח עצום-אם הוא מחליט לפעול.

אם נחנך אנשים שהם לא אמורים לסבול וניידע אותם בחוקים!
באמת נושא קריטי
הלוואי בסמינרים ילמדו קצת מזכויות עובד רק קצתתתת

כנראה לא יקרה בקרוב כי למה שמישהו ירצה לחנך אותנו לזה?

ודבר שני
חינכו אותנו לשתוק
הגעתי מאתמול לעשרות גננות
אחרי שיחה ארוכה שהיא מתבכיינת אני מבקשת ממנה תשלחי לי חומרים אנחנו רוצה לשבת עם רבנים ולהבדיל גם לצאת לתקשורת
ואז יש דממה

אממ
לא יודעת.....
לא נראה לי......
אני אחשוב על זה .........

אז כנראה לפני ללמד חוקים צריך ללמד את הציבור דבר פשוט ובסיסי
אנחנו שווים יותר משקל וחצי

והכי הזוי שבחוזה שהמנהל החתים אותה רשום שהיא לא יכולה לעבוד ברשת מתחרה באזור מגוריה עד שנתיים מאותו יום שהיא עוזבת...
מאיפה הסעיף ההזוי, זה ידע שהיא רכשה אצלו ולא יכולה להעביר למתחרים ?

למשטרה הרי אסור לגשת, ובתי הדין לא מטפלים בשחיתות...

מתי נבין שלא גונבים מ'המדינה הציונית'.

גונבים מהשכנים, האחים והילדים שלנו ...
הדרך מתחילה בהקמת בית דין [שמקיים 'לא תגורו...] שיטפל בתלונות בצורה נכונה או שיתן היתר לפנות לבתי משפט.

ראשית
צריך ייעוץ הלכתי מה מותר ומה אסור.

וצריך גם ייעוץ פרקטי משפטי.

לפעמים הפתרון נמצא בתקשורת.

את חובות המעסיק התכוונת
לא, יש לי 2 חברות מורות במגמות בסמינרים
לפחות 3 שנים מלמדים את התלמידות את זכויותיהם בעבודה-כלומר חובות המעסיק
אבל לא מלמדים אותם את חובותיהן לעבודה
ואני מדברת על דברים בסיסיים, כמו הקפדה על זמנים, לתאם חופשה ולא להודיע יום לפני כן ולהעמיד את המעסיק באין ברירה
ימי מחלה זה ע"ח המעסיק, וא"א להוציא סתם אישורים (מלבד הוראה)
שיחות טלפוניות אישיות ארוכות
הזמנות בנקסט/אלי/שיין וכו'

הבנות צריכות לדעת לדקלם מתוך שינה את זכויותיהן, אבל גם את חובותיהם (ולא מדברת על גננות בלבד)

לא, יש לי 2 חברות מורות במגמות בסמינרים
לפחות 3 שנים מלמדים את התלמידות את זכויותיהם בעבודה-כלומר חובות המעסיק
אבל לא מלמדים אותם את חובותיהן לעבודה
ואני מדברת על דברים בסיסיים, כמו הקפדה על זמנים, לתאם חופשה ולא להודיע יום לפני כן ולהעמיד את המעסיק באין ברירה
ימי מחלה זה ע"ח המעסיק, וא"א להוציא סתם אישורים (מלבד הוראה)
שיחות טלפוניות אישיות ארוכות
הזמנות בנקסט/אלי/שיין וכו'

הבנות צריכות לדעת לדקלם מתוך שינה את זכויותיהן, אבל גם את חובותיהם (ולא מדברת על גננות בלבד)
נא לא להסיט את האשכול.
כאן מדובר על ניצול המעסיקים, ניתן לפתוח אשכול נוסף.

מסכימה עם המילה - עושק!!!!
גיסתי גננת מיוחדת במינה שכל רשת הייתה רוצה אצלה
בקושי מגרדת את ה4 אלף
כל ניסיון לבקש העלאה נתקל בפרצוף שאומר : "אין לי כסף..., מאיפה אני אעלה לך את השכר"
פשוט כואב הלב!!!
הלוואי שמישהו ירים את הכפפה בציבור החרדי!!!
זה לא תקף לא ע"פ חוקי המדינה ולא ע"פ חוקי ההלכה.

אולי אפשר לפנות לרב אליהו שיעסוק גם בנושא הזה. לא רואה שום בית דין חרדי שמצליח להתמודד בצורה הולמת עם התביעות ללא משוא פנים ושוחד וד"ל
מי בדיוק מוכנה לעשות זאת?

אולי אפשר לפנות לרב אליהו שיעסוק גם בנושא הזה. לא רואה שום בית דין חרדי שמצליח להתמודד בצורה הולמת עם התביעות ללא משוא פנים ושוחד וד"ל
הלוואי..לא נראה לי שהציבור החרדי ישתף איתו פעולה.

שלום לכולם, הקייטנות ברשתות הגנים החרדיות- בושה וחרפה!
רשתות ידועות מקבלות תקציבי עתק על הפעלת קייטנות בגנים.
ומה הם מביאים לילדות?? כלום!! איזו יצירה עלובה במקרה הטוב,
הגננות (שלא מקבלות תשלום נוסף על עבודתן בקיטנה)
מתייסרות בלהפעיל קבוצה של 30 ילדות בלי שום תיקצוב בלי תוכניה הגיונית.
ואיפה אנחנו ההורים????
למה בגנים החרדיים אין מישהו שמפקח עליהם? אין מתקני חצר.....
די! חייב מישהו שיזעק את זעקתן של גננות שמקבלות פחות מ-5000 ש"ח בחודש ומפחדות לדבר.
אני רוצה להקים איגוד לגננות במגזר החרדי (שלוחה של הסתדרות המורים) שיפעל משפטית נגד הרשתות הללו.
האם יהיה לזה ביקוש???

משרד החינוך מסבסד הפעלת מסגרות חינוכיות בשעות הבוקר לבתי הספר המתוקצבים על ידי משרד החינוך, במהלך חופשת הקיץ (החופש הגדול).
  • התוכנית מופעלת בשלושת השבועות הראשונים של חופשת הקיץ. בשנה"ל תשפ"ב תפעל התוכנית מ-3 ביולי ועד 21 ביולי.
  • הפעילות מתקיימת בימים א'-ה', החל מהשעה 8:00 ועד השעה 13:00.
  • במסגרת התוכנית יקבלו הילדים ארוחת עשר, על-פי המלצות משרד הבריאות.
(מתוך כל זכות)

ואצלכם בקייטנה היא כוללת ארוחות? כי זה חובה ואצלנו אין....

אכן רעיון טוב.
הוא יכול לתת היתר לפנות לבית משפט וכדומה.
צריך בית דין מוכר, שיתן היתר הילכתי לפניה לערכאות.
בלי היתר זה עבירה חמורה מאוד.
=======
לא מסכים כלל עם הרמיזה שבית דין חרדי הוא משוחד.
אלא שבית דין חרדי לא יכול לטפל בזה כי זה נקרא 'אלם בעירו'.
כל קהילה אינה יכולה לטפל באדם עשיר חשוב חזק ובעל השפעה.
צריך מישהו מבחוץ.
גם בשלחן ערוך מכיר בבעיה זו.

פסק הרמ"א בסימן יד, בסיום הגהת סעיף א: 'עשיר מוחזק ואלם בעירו מוציאין אותו לדון בעיר אחרת אע"פ שהבי"ד שבעירו יותר גדול', והסכימו האחרונים ש'אלם בעירו' לאו דווקא בריון של ממש, אלא כל מי שדבריו נשמעים מחמת שבני העיר סרים למשמעתו, עי' בנתיבות המשפט שם חידושים ס"ק י בשם הכנה"ג, וכן בתומים (אורים ס"ק טו), ובכנה"ג סי' יד הגהות הטור אותיות ג-ד. להרחבה בסוגיה זו ראו תיק ערעור רבני 1-35-1043 מיום י"א בתמוז, תשס"ד

לא מסכים כלל עם הרמיזה שבית דין חרדי הוא משוחד.
אלא שבית דין חרדי לא יכול לטפל בזה כי זה נקרא 'אלם בעירו'.
אלם בעירו זה על אדם אלים
טוב לדעת שאנשים אלימים מנהלים לנו את מערכת החינוך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה