דרוש מידע הקייטנות ברשתות הגנים החרדיים - עושק! ואין פוצה פה

אבל כשקמים כמה בתור קבוצה ומקימים כל רעש גדול (גם לא בתור גוף אלא התאגדות של קבוצת עובדות מתוך המוסד עצמו) בהרבה מיקרים זה יכול לעזור
מומלץ בחום לעשות
חברה סיפרה לי שכך עשו אצלם הוא ניסה באמצע שנה להחתים חוזה חדש הם לא חתמו רוב הסייעות ולא הצליח
אבל עכשיו בסוף השנה רוצה להחתים אותם ומי שלא תחתום תעוף מה עשה תפס 4 סייעות לשיחת נזיפה על מה?
הם עד היום לא יודעות, כששאלו אותו אמר שהם ממורמרות וזה משפיעה על העבודה (אני יודעת שמי שממורמר יש דרך להרגיע לא בצורת התקפה)
שאלו אותו מי התלונן לא ענה,
שאלו אותו טוב אז במה להשתפר תגיד לנו לא ענה
זה השיטה הפחדה אני מקווה שהם ימשיכו בלי לפחד ולא יחתמו לו...

ואם המדינה מעבירה לעובדי הוראה למשל מענק יובל אין למוסד שום זכות לעכב אותו במספר שנים
חברה סיפרה לי שהיא שאלה למה היא לא קיבלה מענק יובל מה ענו לה? אצלינו לא מקבלים מענק יובל
ביררה במשרד החינוך ואמרו לה שהם העבירו לרשת שהיא עובדת סתימת פיות...

היא בסך הכל דיברה על ראש כולל שלקח הלוואה ומשכן את ביתו בתקופה שלא היו הכנסות מתרומות,
אין לו כל קשר למערכת עליה את מדברת.
זו אישיות הראויה להערכה בלי גבול.
יש לזה קשר
לנשים בחברה שלנו אפשר להתייחס כמו לזבל
סורי על הביטוי

חלילה לא מזלזלת בסיפור
אבל חבל שאין את זה גם ליחס לנשים

השאלה היותר קשה, [מבחינתי בכל אופן]
האם לאותם נשים אין מקום עבודה אחר?

בבני ברק למשל - העירייה משלמת כל מה שחייבים, וכך גם בחלק גדול מאד מתלמודי התורה בעיר,
וכל אחד חולמת להתקדם לשם, ואחרי מאמץ וכמה שנים בעמותות שמשלמות כמובן פחות, מצליחה להתברג במקום טוב יותר.
בירושלים אני מבין שאין גני עירייה, אבל השאלה האם אי אפשר לנסוע לערים קרובות?
ובעיקר שבירושלים מרחק הנסיעה מאד מאד גדול, אז להוסיף עוד כמה דקות ולנסוע לעיר קרובה, זה לא יהיה משתלם?

ועוד משהו - העלו כאן דיון מאד חשוב, מהותי, ויש אשה כמוך שמסכימה לעשות הרבה למען אותם עובדות שלא מקבלות את המגיע להם, והנה אף אחת מהן לא מגיבה אפילו לא באנונימיות, הרי לא מדובר כאן בחשיפה ואפילו לא בפני עו''ד, אלא כתיבה בפורום פתוח באנונימיות מוחלטת, ועדין כמעט ואין תגובות כאלה, מדוע?

יש לזה קשר
לנשים בחברה שלנו אפשר להתייחס כמו לזבל
סורי על הביטוי

חלילה לא מזלזלת בסיפור
לא הבנתי מה את רוצה ולמה זו טענה על ראש הכולל.
הוא ראש כולל לאברכים שהם בידוע גברים ועשה לפנים משורת הדין כדי לשלם את מלגתם החודשית.
זה כמו לבוא בטענות לעזר מציון למה הם לא מסייעים ברכישת דירות לזו"צ חסרי אמצעים.
את הטענות שיש לך על יחס לנשים עובדות יש להפנות למוסדות. לא לצדיקים היחידים בסדום.

ועדין כמעט ואין תגובות כאלה, מדוע?
2022-07-24.png

אז כנראה שלא קראתי את כל התגובות,
אבל הקריאה שלי הייתה רק על האשכול הזה, ולא על הסקר או אשכולות אחרים.
טעות שלי.
גלגלי הצדק טוחנים לאט אבל בטוח... יבוא יום וכל מי שפשע/גנב/עשק ואמלל נשים ומשפחות יתן את הדין ולא משנה מה רום תפקידו!
גם אצל ח.ו. וי.מ.ז לקח המון שנים והם היו בעלי כח ועמדה מטורפים עטורי פרסים ואותות מכל סוג ומין ובסוף יש דין ויש דיין.
מה שנותר לנו ובפרט בימים אלו זה לקיים בִּצְדָקָ֖ה תִּכּוֹנָ֑נִי רַחֲקִ֤י מֵעֹ֙שֶׁק֙ כִּי־לֹ֣א תִירָ֔אִי וּמִ֨מְּחִתָּ֔ה כִּ֥י לֹֽא־תִקְרַ֖ב אֵלָֽיִךְ:
ולהלחם בתופעת שָׂרַ֣יִךְ סוֹרְרִ֗ים וְחַבְרֵי֙ גַּנָּבִ֔ים כֻּלּוֹ֙ אֹהֵ֣ב שֹׁ֔חַד וְרֹדֵ֖ף שַׁלְמֹנִ֑ים יָתוֹם֙ לֹ֣א יִשְׁפֹּ֔טוּ וְרִ֥יב אַלְמָנָ֖ה לֹֽא־יָב֥וֹא אֲלֵיהֶֽם׃

זה כמו לבוא בטענות לעזר מציון למה הם לא מסייעים ברכישת דירות לזו"צ חסרי אמצעים.
את צודקת אני לא מורידה ממנו חלילה
ואני מעירכה ממש
אבל במגביל - קורה משהו הרבה יותר חמור
והנושא כאן הוא העושק שקורה לגגנות למורות (גם לגברים אבל אצל הנשים העושק הרבה יותר חמור במגזר שלנו!!! כמובן גם במוסדות)
לכן ראיתי לנכון להדגיש זאת כאן

עדין כמעט ואין תגובות כאלה, מדוע?
כי רובם לא נמצאות פה,
וגם אם ינסו לעשות משהו הרבה מהן זה מקור הכנסה יחיד ומפחדות להישאר בלי כלום (בגלל העונשים של מנהלי העמותות למי שפותחת את הפה או מבררת מהם הזכויות שלה...)

כי רובם לא נמצאות פה,
וגם אם ינסו לעשות משהו הרבה מהן זה מקור הכנסה יחיד ומפחדות להישאר בלי כלום (בגלל העונשים של מנהלי העמותות למי שפותחת את הפה או מבררת מהם הזכויות שלה...)
פחד ברמה כזו שלא להגיב באשכול בפרוג?
מענין.

ואגב, אולי במקום להלחם מולם, להתחיל לפתוח רשת חדשה?

אגב ראיתי שרשום כאן באחד מהפוסים לגבי התקציבים
אני יכולה לההגיד שענין התקציבים מאוד תלוי לפי פרמטרים כאילה ואחרים כגון גודל כמות וכו

מענין.

בכנות, מהגננות שאני מכירה אף אחת לא מחוברת לפרוג - או לרשת.

מותר לשאול מה אתם עושים עם הסקר הזה?

עוד משהו - העלו כאן דיון מאד חשוב, מהותי, ויש אשה כמוך שמסכימה לעשות הרבה למען אותם עובדות שלא מקבלות את המגיע להם, והנה אף אחת מהן לא מגיבה אפילו לא באנונימיות, הרי לא מדובר כאן בחשיפה ואפילו לא בפני עו''ד, אלא כתיבה בפורום פתוח באנונימיות מוחלטת, ועדין כמעט ואין תגובות כאלה, מדוע?
זה רק מראה מהי עוצמת החרדה.
ואני בטוחה שיש נשים שתאמרנה:מי אמר שזה לא ניסיון לגלות מי רוצה להתלונן?
זה מין מבוך כזה:
צריכים לשלם ולהאכיל ולקנות...-צרכים כל כך בסיסיים, אין רזרבות בצד.
המתח הכלכלי משתק!
ומי שמנצל את זה יודע ומכיר את המצוקה היטב, ומבין איך להפעיל אנשים.
המסקנה:
אל תתנו לבנותיכם ללכת ללמוד לא הוראה ולא גננות.
חבל!

מענין.

כן, פחד ברמה כזאת.
אה, ועטיפת העושק באיצטלת צידקות.
ומה יקרה אם תתנדבי קצת???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה