דרוש מידע הקייטנות ברשתות הגנים החרדיים - עושק! ואין פוצה פה

יאו
לא נעים לי לעצור באמצע דיון
אבל תפתחו אשכול אחר
זה באמת לא קשור לנושא

או שיש כאן מישהו שרוצה שינעלו כאןן..

אני אשמח להצטרף
ואל דאגה לא יהיה כזה מהר ראש עיר חרדי, מאמינה שכל אותם אלו שדאגו שתצליח בפעם הקודמת- ידאגו לזה גם עכשיו. היו לה המון קולות מתוך הרמות החרדיות מה שסייע לה לנצח במערכת.

משהו כתב באא"ר ששמע מאחד הרבנים שחתם על הלחץ הרב שהופעל כנגדו ועל כך שחתם בכפיה ממש.

יודעת אם יש גם גן בד 2 מהעיריה? כשניסיתי לברר במחלקת החינוך בעיריה אמרו לי שיש רק ממח וממד עירוני
מה הבעיה בממ"ח ?:confused:
מישהו באמת שמע על גן עירוני שנפתח בבית שמש על ידי העירייה חוץ מממ"ח?

מה הבעיה בממ"ח ?:confused:
מישהו באמת שמע על גן עירוני שנפתח בבית שמש על ידי העירייה חוץ מממ"ח?
לא נכנסת למורכבות של הממ"ח אבל הגן שבמסגרת הממח הקיים - פונה למשפחות מאד מודרניות, אין כרגע גן עיריה הפונה לציבור היותר שמרני- מיינסטרים- רגיל- או כל קטגוריה אחרת.

ספציפית בגני ממח אין כל בעיה התכנים זהים למה שנלמד בגן רגיל, הבעייתיות מתחילה בענין השליטה והכספים שעל כך נפוץ אשכולינו היקר ברגע שעל השיבר יושבת העירייה או העמותות התמונה משתנה.
בפתח תקווה לא קיבלו הורים רבים לגן של הרשת- פנו אלו לעיריה בדרישה להקים ממח- ומששמעו זאת מנהלי הרשתות כל ההורים התקבלו העיקר שלא יפתח ממח.
הבנתי ששנה הבאה כן יפתחו כבר גני ממח בעיר.
ללמדנו מוסר השכל של היושבים על האשראי ופחדם מתחרות
ברגע שהיה נפתח גן ממח ברי לי כי גננת הרשת היתה שמחה ללמד את אותן הבנות - אותם התכנים- במבנה נורמלי - עם תנאים טובים וכמובן שכר הולם.

לא נכנסת למורכבות של הממ"ח אבל הגן שבמסגרת הממח הקיים - פונה למשפחות מאד מודרניות, אין כרגע גן עיריה הפונה לציבור היותר שמרני- מיינסטרים- רגיל- או כל קטגוריה אחרת.
שאלה: בגן של גילאי שלוש, מבחינת אוכלוסייה, מה זה שונה ממעון?
(שואלת באמת, כי אין לי ידע בזה)

להגרלות האלו יש קירטוריונים מאד ברורים ואי אפשר לעקוף אותם
ולידיעתכם החילונים הם קומבינטורים לא קטנים והם יודעים לסדר לעצמם את הכסף במקומות הגדולים
ועכשיו תפסו שלוש חברות ביטוח שגנבו מהמדינה מאות מליונים
אז יש חילונים שגונבים ולצערנו יש גם חרדים כאלו
והתפקיד שלנו זה לזהות ולעשות מה שאפשר כדי שהנזקים לא יבואו על חשבונינו.
זה נכון מאוד
אבל לא הבנתי מה הענין למה שאני כתבתי.

ברגע שהיה נפתח גן ממח ברי לי כי גננת הרשת היתה שמחה ללמד את אותן הבנות - אותם התכנים- במבנה נורמלי - עם תנאים טובים וכמובן שכר הולם.

זה בהחלט יכול להביא ישועה לבעיה

שוחחתי השבוע עם אחד מראשי העיר החרדיות בנושא
ומה שלהם היה להציע הוא רק ממ"ח

לא נכנסת למורכבות של הממ"ח אבל הגן שבמסגרת הממח הקיים - פונה למשפחות מאד מודרניות, אין כרגע גן עיריה הפונה לציבור היותר שמרני- מיינסטרים- רגיל- או כל קטגוריה אחרת.​
הגן פנה ופונה לכולם.
כרגע, כנראה שנרשמה רק האוכלוסיה המודרנית, מהסיבה שהוזכרה כאן באשכול וד"ל

לא הגיוני שתקציב ליום לגן 30 ילדות הוא 30 שקל. נכון? ואת זה הגננות אמרו לי מתוסכלות שאין להם אפשרות להעסיק בנות
למה 30 ש''ח
אם כבר 30 לשעה ככה אני לפחות בתור סייעת קיבלתי

הגן פנה ופונה לכולם.
כרגע, כנראה שנרשמה רק האוכלוסיה המודרנית, מהסיבה שהוזכרה כאן באשכול וד"ל
גם להם מותר לרצות ולהקים גן.
ומי שרוצה את האוכלוסיה המודרנית מחוץ לגנים שלו בכלל לא אמור להתלונן. (לא את)

גם להם מותר לרצות ולהקים גן.
ומי שרוצה את האוכלוסיה המודרנית מחוץ לגנים שלו בכלל לא אמור להתלונן. (לא את)
ח"ו,
ודאי שמותר להם להקים גן, או להצטרף לכל גן מגני הרשת ואין לי שום בעיה עם זה.
לא הבנת את כוונתי

לכל המתפלאים למה אנשים לא עומדים על זכויותיהם.
ולך, המלצה חמה, כנסי לגיידסטאר ותבדקי את הדוחות הכספיים של העמותה שלך.
יכול להיות שתגלי כמה דברים שיגרמו לך לרצונות אחרים.
מבחינת פראיירים לא מתים פראיירים מתחלפים.
הוא צוחק עליך כל הדרך לבנק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה