הקיץ כבר כאן, הים גם ...

• הוסף לסימניות
מאד מתוק אבל רחוק מלהראות אמיתי..
הקימוטים של הרקע ושל הרצפה לא מחמיאים..
והתאורה קצת חשוך לי בשביל חוף :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1644950:
מאד מתוק אבל רחוק מלהראות אמיתי..
הקימוטים של הרקע ושל הרצפה לא מחמיאים..
והתאורה קצת חשוך לי בשביל חוף :)
לפי דעתי דווקא הקימוטים של החול מוסיפים מראה אמיתי

• הוסף לסימניות
לא הייתי בים אתמול אבל ממה שזכור לי לחול אין קימוטים של רקע :)

בראשון זה עוד נסבל אבל בשני ממש לא

• הוסף לסימניות
חמוד
אבל הנקי נקי הזה
לא נראה אמיתי מספיק בשביל הליכלוך האין סופי של חול ים...

• הוסף לסימניות
ראיתי שלאחרונה העלו פה כמה פעמים תמונות של "חוף" שבאמת בעיתיות מבחינת המראה וחוסר הלכלוך, וכל פעם אני חושבת לעצמי: חבל שהן לא משתמשות בחול קינטי.

לא מכירה באופן אישי את המוצר אבל ממה ששמעתי עליו הוא נאסף בקלות, והוא פשוט חול- כך שהוא ילכלך את כפות הרגליים ואת הקרורסים, וימנע עוד כמה בעיות שנוצרות לכן ברקעים הללו.

וסליחה שהתערבתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pnina912100;1644954:
לפי דעתי דווקא הקימוטים של החול מוסיפים מראה אמיתי

זאת היתה הכוונה, לא רציתי להניח פרספקס , ויש מספיק בד בכדי לעשות גלי חול..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינט ק גת;1645023:
לא מכירה באופן אישי את המוצר אבל ממה ששמעתי עליו הוא נאסף בקלות, והוא פשוט חול- כך שהוא ילכלך את כפות הרגליים ואת הקרורסים, וימנע עוד כמה בעיות שנוצרות לכן ברקעים הללו.

וסליחה שהתערבתי...

רק זה חסר לי בסטודיו לאסוף....

מספיק הסוכריות וכו'

שמתי צדפים בשביל התחושה של הדקירות ברגליים

• הוסף לסימניות
עטי
תמונות יפותתתתתתתת:):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה